580e göre bir tık üstte ekran kartı ama şuan nvidia ekran kartlarının en iyisi gtx değil rtx serileri tabi onlarında birden fazla modeli var evo tuff super gibi onlarda farklılık gösteriyor ama 1660ti yerine rx5700 daha iyi bana göre bu iş biraz da bütçe meselesi ekran kartın iyi olur ama ekranın olmaz görmek istediğin performansı tam göremezsin ama bütçem var diyorsan sana tavsiyem rx5700eyw teşşkür ederim ama 1660 ti diyorlar onun hakkında bilgin varmı
bütçe derdim pek yok ama bu ekran kartını ilk defa duydum bir video varmı580e göre bir tık üstte ekran kartı ama şuan nvidia ekran kartlarının en iyisi gtx değil rtx serileri tabi onlarında birden fazla modeli var evo tuff super gibi onlarda farklılık gösteriyor ama 1660ti yerine rx5700 daha iyi bana göre bu iş biraz da bütçe meselesi ekran kartın iyi olur ama ekranın olmaz görmek istediğin performansı tam göremezsin ama bütçem var diyorsan sana tavsiyem rx5700
rx 580 almayı planlamayı başladım ama rx 5700 varmış onu araştırıyorumRx 580 çatur çutur işini görür
tahminimce evetRx 580 çatur çutur işini görür
Hocam şahsen ben abartı olduğunu düşünüyorum rx 5700i genede siz bilirsinizrx 580 almayı planlamayı başladım ama rx 5700 varmış onu araştırıyorum
Post automatically merged:
tahminimce evet
O zaman rx 580 en mantıklısı geldi banada suanHocam şahsen ben abartı olduğunu düşünüyorum rx 5700i genede siz bilirsiniz
sınır yok kafamı yatanı alıcamNe kadar bütçen var yaz bende öneride bulunayım.
yav 2000 tl olsa da alıcam 100 tl de işimi görsün yeter kafam oKanka bütçene göre değişir
16 gb ram i5 4440 işlemciBütcen fazlaysa Rx580 tabiki ama bütcen az ise Rx480 i de kulabilirsin.Ve sistemde kullanacak olduğun diğer ürünlerde önemli
1050 mi kalsın kankam çok eski kaldı 480 veya 580 arasında ki fark acayip acıl değil mi1050 ti da alabılırsın aslında bıraz para ekleyıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?