beyler şu filmi bulurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
evet beyler bugün çekiliş degil bir film bulurmusunuz yardımınıza ihtiyacım var aklımda kalan kısmını anlatacağım bilen filmin ismini yorum atarsa sevinirim.

şimdi ana karakter zenci bir arkadaş genç gözlüklüydü galiba kız kardeşini felan koruyor kendisini sihirbazmı büyücümü ney okula gidiyor sihirbaz yetenekleriyle felan birsürü şeyler yapıyor felan filan.

yardımlarınızı bekliyorum. :)

A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Başrolünde siyahi birinin oynadığı bir fantastik film biliyorum da pek anlattığın gibi değil. Sihirbazlar Çetesi filmin adı istersen bak.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Başrolünde siyahi birinin oynadığı bir fantastik film biliyorum da pek anlattığın gibi değil. Sihirbazlar Çetesi filmin adı istersen bak.
yok böyle sihirbazlar çetesinden ziyade şöyle bişeydi şahsi bir isimdi yani film tıyorm Wororoororor bilmem ney o şekil :)

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
evet beyler bugün çekiliş degil bir film bulurmusunuz yardımınıza ihtiyacım var aklımda kalan kısmını anlatacağım bilen filmin ismini yorum atarsa sevinirim.

şimdi ana karakter zenci bir arkadaş genç gözlüklüydü galiba kız kardeşini felan koruyor kendisini sihirbazmı büyücümü ney okula gidiyor sihirbaz yetenekleriyle felan birsürü şeyler yapıyor felan filan.

yardımlarınızı bekliyorum. :)
Hatırladığın bir karakter varmı?İsim olarak.

mhhh sexyyy
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sihirbazlar la ilgili bişidi glb?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...