Beyler Telefonum Böyle Oldu yardım edermisiniz !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
WIN_20190607_14_09_02_Pro.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok bulanık ama anladığım kadarıyla boot menüsüne girmiş orada reboot gibi seçenekler varmı ?

Üye
8 HİZMET YILI
çok bulanık ama anladığım kadarıyla boot menüsüne girmiş orada reboot gibi seçenekler varmı ?
Aynen knk şöyle yazıyor laptop bulanık çekmiş
NODIN MOD
DOWNLOD SPEED : FAST
PRODUCT NAME: SM-G610F
CURRENT BINARY: CUSTOM
SYSTEM STATUS : CUSTOM
FRP LOCK : ON
Secure-Download : Enable
WARRANTY VOID : 1 (0X0303)
RP SWAEV : B:1 K:0 S:0

SECURE CHECK FAİL : (PİT)

ODİN İLE firmwarE YÜKLEDİM KURDUM BU HATA ALIYOM -----SECURE CHECK FAİL : (PİT) ----- ARADIM AMA BI ÇÖZÜM BULAMADIM

Üye
7 HİZMET YILI
ses açma ve kapama dümesine aynıanda iyice bas telefon kapanıp açılacak ve düzelecek kolay gelsin

Üye
7 HİZMET YILI
SAMSUNG Telefonlarda DOWNLOAD/ODİN/FASTBOOT Modundan Çıkma (Modu Kapatma)
Kurtarma modunu kapatmak için telefonunuzun [Ses Kısma Tuşu] + [Ev Tuşu] + [Güç Tuşu] tuşlarını basılı tutun (telefonunuzda Bixby tuşu varsa “ev tuşu” yerine “Bixby” tuşuna basın). Telefonunuz kapanacaktır. Sonra güç tuşunu basılı tutarak normal bir şekilde açabilirsiniz.

Bu arada Aldığın hata yetkisiz müdehale hatası. Normal Stok modu tekrar yükle sorunun düzelir. Stok androidi yükledikten sonra USB izinlerini verip tekrar kurmak istedeyeceğin Android sürümünü yükleyebilirsin. USB izinleri vermeden yükleme yaparsan Yukarıdaki yetkisiz müdehale moduna geçer. Samsung telefonlarda Root yapımını kontrol altına almak amacıyla bu sistem geliştirilmişti. Yani Anlayacağın sistem korumaya yakalanmışsın :)

Son düzenleme:
x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynen knk şöyle yazıyor laptop bulanık çekmiş
NODIN MOD
DOWNLOD SPEED : FAST
PRODUCT NAME: SM-G610F
CURRENT BINARY: CUSTOM
SYSTEM STATUS : CUSTOM
FRP LOCK : ON
Secure-Download : Enable
WARRANTY VOID : 1 (0X0303)
RP SWAEV : B:1 K:0 S:0

SECURE CHECK FAİL : (PİT)

ODİN İLE firmwarE YÜKLEDİM KURDUM BU HATA ALIYOM -----SECURE CHECK FAİL : (PİT) ----- ARADIM AMA BI ÇÖZÜM BULAMADIM

Sorununu inşallah çözmüşsünüdür ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için ufak bir bilgi vereyim.
Secure-Download : Disable
FRP LOCK : OFF
yukarda yazdığım gibi olmaz ise root atman imkansız. İnternetten araştirabilmeniz için "OEM kilidi açma". Oem kilidini açmadan root atmayı yeni nesil sistemler engelliyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...