Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
her trojan zararlı değilmiş bildiğime göre bundakiler zararlımı acaba ?Trojan mevcut işte neyini anlamadın ki![]()
reis nasıl format atayım yeni formattan dün geldi pcher trojan zararlı değilmiş bildiğime göre bundakiler zararlımı acaba ?
ve sonuçta açtım programı hangi virüs programlarıyla silebilirim bu trojanı ?
krdeş trojnı silemessin anca format attırcn bende trojn virüsü vrdı Windows defender birz virüsle başa çkıyor ama hileyi kökten silemiyor
lol script demişti amane programı
reis bende çıkmadı rklm felanbunu bir izle krdeş
reis ben bunu nasıl silcem pekiohooo fıx yıen kod gızleme algorıtması var bunda sen bılgısayarına format eger bunu calıstırddıysan adam trojenı gızledıgı halde bu kadar cıkmıs farkedersen
TR/Crypt.XPACK.Gen bu var yanı bazı kodlar crypt lenerek antivirüsler tarafından algılanmasın die.
bilgisayarını esed ile tarat+ trojen gızlenmıstır antıvırus bulamaz pc ye format atreis ben bunu nasıl silcem peki
pc formattan yeni geldi tekrar gönderememki :/bilgisayarını esed ile tarat+ trojen gızlenmıstır antıvırus bulamaz pc ye format at
eyvallah bi bakıcamda olmadı win 10 format atmaya baktım atarım herhaldec ye at krdeş sorun onddır
hakan likmemoryui alternatif link yokmu amk virüs algılandı dıyıp duruyor 1saatdir uğrasıyom