HACI YOK YA HERŞEY BEDAVA OG BEN OLACAM ÖYLE SERVERTaa gidiecen koreye ana yapımcılardan izin alacan ondan sonra sağlam bir ana makine alacan oyun şirketiyle anlaşacan joygame gibisinden
bahsettiğin aeri falan mı ?
pvp server mi işte o biraz zor yaHACI YOK YA HERŞEY BEDAVA OG BEN OLACAM ÖYLE SERVER
aynen anca hamachi felan kurarsan araşdır biraz virtual machine ile kurabilirsin belki ancak pc ne kadar acıksa oyunda o kadar online olur pc kapanınca oyununda internetle bağlantısı kopar sql server yani anlatabildimmipvp server mi işte o biraz zor ya
sysinstall
/wlf/game/dak/quest
/wlf/game/dak/quest/rtb/
rtb/level=player?
/wlf/game/dak/raund/gstrge
gstrge="tkm"-on"
/wlf/game/dak/quest/login
new-OG= Og ip yazıyonuz -OG nickini yazıyonuz
wolfteamın pvp leri anca ilk açıldığı haliyle açılabilir bunlar saniyoki uzası em4 ü olcak oyunun felan onuda geçtim zaten babasının verdiği harçlıkla 50 tl ile açabilceğini sanan tipler hadi diyelim parası var her türlü o telifi yiyecekBu konuyla alakalı parasız yürümez mesale point blank'ta bi ara server işleriyle uğraşıyodum parasız hiç yürümedi çok sıkıntı vardı. bilen bilir project turkey diye bi server vardı kapandı sorunu yoktu fazla onun dosyaları aldığı yabancı adamla konuştum adam server için 50 dolar istedi sorunsuz editli client içinde vps server istedi.Tabi bunları alınca bitmeyecek daha düzgün bi server alacan ona ücret verecen ha benim param çok diyorsan yaparsın![]()
pardon abiKonu Başlığınız Düzenlenmiştir ! Bidaha Büyük harflerle konu başlığı girmeyiniz lütfen...Artı Olarak bundan dolayı uyarı aldınız...