Beyler Yardım Acil!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Format atıcamda ama uygulamalar kalsın ve onun harcindeki şeyler silinsin istiyorum yardım edicek biri var mı ?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
bide şöyle bi dosya var c de silinmiyo $Windows.~BT adı bu abi bir türlü silinmiyo

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim D Ye yedekle uygulamaları D Diskin varsa Format Atarken C Yi sıfırla D kalsın al uygulamalarını formattan sonra c ye at veya d de dursun d den çalıştır.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum format atman için bilmen gereken en önemli şey şu, Windows klasörün hangi sürücünde ? Öyle kafana göre yok d ye format atayım falan triplerine girme. Windowsun C sürücüsüne kurulmuşsa D'ye format atmak çok saçma değil mi ? Ne yapacaksın D sürücüsüne extra bir windows kurup bilgisayarını kasım kasım kastıracakmısın ? Lütfen yorum atan arkadaşlar da saçmalamasın.

Windows klasörün muhtemelen C sürücüsündedir. Format atman gereken sürücü C'sürüsücü. Silinmesini istemediğin tüm dosyalarını D'sürücüsüne taşı. Format atmayı biliyorsundur ama yine de kısa anlatayım. Tüm dosyalarını taşıdıktan sonra format cd'ni ya da usb belleği tak. Bilgisayara reset at. Sürücü ile başlattığını varsayarak anlatmaya devam ediyorum. Kurulum için bir tuşa bas kısmını da geçeceksin. Velhasıl karşına çıkan ekranda sürücülerin görünecek. O ekranda sadece C sürücüsünü sileceksin ve tekrar bir sürücü oluşturacaksın. Sildiğin C sürücüsünün yerine oluşturduğun sürücü de C olarak görünecek. Üzerine 1 defa tıklayıp kuruluma devam edersin. Yeni windowsun hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...