olabilir yada virus programını devre dışı bırkamıssındırGoogle chorme bugun surekli 3 er tane reklam sayfasi acmaya basladi ve durmuyor surekli aciyor virus felanmi girdi pc ye
isin tuhaf tarafi internetim var ama hic bir tarayicidan aratma yaptirmiyor internet yok diyorGoogle Chrome yi komple silip tekrar dene yüklemeyi yükledikten sonra aynı şekilde problem alıyorsan komple geçmişi temizlemeni tavsiye ederim
muhtemelen bir virüstür, biraz antivirüs indirmeye veya bilgisayarınızı Windows Defender ile taramaya çalışıyorumGoogle chorme bugun surekli 3 er tane reklam sayfasi acmaya basladi ve durmuyor surekli aciyor virus felanmi girdi pc ye
katılıyorum faydası oluyor."AdwCleaner" kullanarak bilgisayarınızdan reklam virüsünü temizleyebilirsiniz
umarim ciddi bi virus degildirkatılıyorum faydası oluyor.
Virüs degildir herhnagi bir sayfadan indirme yaptıysan o sayfalardan geliyordur. bunun için google chrome nın ayarlarına gir reklam için izinverdiklerin çıkar onu iptal et bulamassan yputubenden bak bende pek nerde hatırlamıyorum onuGoogle chorme bugun surekli 3 er tane reklam sayfasi acmaya basladi ve durmuyor surekli aciyor virus felanmi girdi pc ye