- Konuyu başlatan
denedim ya olmadiReklam engelleyicisi kullan virüs varsada malwarebtys![]()
denedim ya olmadiReklam engelleyicisi kullan virüs varsada malwarebtys![]()
deniyecegim tesekkurler"AdwCleaner" kullanarak bilgisayarınızdan reklam virüsünü temizleyebilirsiniz
sorun yoktu dun bi vpn indirdim her neyse bugun disari ciktim geldim 180 tane sayfa acilmis kapatiyom aciyom direk 3 tane site aciliyor her 1 dk da aciyo 3 er taneşu link kısaltma reklam siteleri kaşla göz arasında chrome eklentisi yükleyebiliyorlar bazen eklentilerinide kontrol et
Hocam senin sıkıntı farklı bir durum AdwCleaner i kullan bi eğer olmazsa özelden bi mesaj atabilirsen küçük kısa bir video alabilirsen yine yardımcı olmaya çalışırımisin tuhaf tarafi internetim var ama hic bir tarayicidan aratma yaptirmiyor internet yok diyor
olmuyor denedim yaCookieleri sil ardından bır tara bılgısayarı hızlı tarama yap
denedim olmadi kardesmalwarebytes indirip tarama yapabilirsin etkili bir program
bir kaç program deneyerek çözebileceğini düşünüyorum. büyük bir virüs değilumarim ciddi bi virus degildir
chromyua ctgimda 3 tane reklam sayfasi cikiyorduchrome u açtığın gibi direkt olarak onlarca reklam sekmesi mi açılıyor yoksa zamanla arkaplana pop up mı atıyor
uninstal programiyla kaldirdim user datayi sildim 2 tane virus programi ile taratip sildim yok banamisin demiyorbüyük ihytimal virüstür kaldırıp tekrar yuklemeyı dene