Beyler yeni monitör alıcam ama sıkıntı çıkarmı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

monitör bu ölü grafik sorunu varmı yada tepkime süresiyle yenilenme hızı sıkıntı çıkarırmı

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
4k ya 240hz 27inç monitör ucuz bu arada ama ne markayı duydum ne be bu özelliklere bu fiyat verildiğini gördüm o yüzden pek bir şey diyemem illa 240 olmak zorunda değilse

kullanıyorum ben baya memnunum eğer olurda bunu ya da senin attıgın monitörü aldın diyelim yanlış hatırlamıyorsam 1 veya üstü ölüpikselde garantiye verebiliyosun

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI

monitör bu ölü grafik sorunu varmı yada tepkime süresiyle yenilenme hızı sıkıntı çıkarırmı
test edebilirsin olu piksel testi hz testi ms testi internet uzerinden kolaylikla monitorunu tabi tutabilcegin sinavlar mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
aslinda monitoru alirken test edebilmen lazim ama sikinti cikarsa bence garanti iadesi olan bi yerden al

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sinerji ise şüphe etme kötü ürün sattıklarına denk gelmedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güvenilir bir yerden iyi marka bir monitör alsan sorun yaşamazsın, yaşasan bile değiştirirler takma bu yüzden kafana

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Fiyatı aşırı uygun ama markaya güvenemedim youtube da inceleme videolarına bak derim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyle bir sorun olursa iade edersin, eger imkanin varsa test ederek al gonlun rahat olsun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Aldığında denersin eğer varsa direkt iade edersin belirli bir iade etme hakkı vardır mutlaka

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
0 Ölü pixel garantisi verilen monitörlerde bile ölü pixel olabılıyor ama bunun olma olasılıgı panel markasına göre degisebiliyor markayı da hıc duymadım

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kardesim gigabyte, asus, msi, dell alienware ve s. bilindik marka al. sakin bilmedigimiz dandik marka alma. monitor alirken dikkat etmen gereken seyler , olu piksel, ghosting. ips, va, tn panelleride arasdir yerin pencere karsisimi karanlik odami ve s. 240, 165, 144, 75, 60 bunlar onemli unsurlar ama ekran kartin hangi fpse cika biliyorsa uygun monitor al. mesela ekran kartim oyunlarda 75 fps veriyorsa senin 240 hz monitor alman gereksiz. sana onere bilecegim monitor gigabyte 2k 27 165hz 1 ms . tum monitorlarda oyun oynamisim bu bir baska tad veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...