| Minimum Sistem Gereksinimleri | Önerilen Sistem Gereksinimleri |
İşletim Sistemi | Windows 10 x64 | Windows 10 x64 |
İşlemci | Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 @ 3,5 GHz veya eşdeğeri | Ryzen 7 2700X |
Bellek | 8 GB RAM | 8 GB RAM |
Depolama | 10 GB kullanılabilir alan | 10 GB kullanılabilir alan |
DirectX | Sürüm 11 | Sürüm 11 |
Ekran Kartı | NVIDIA GeForce GTX 730 veya AMD R9 270 | RTX 2060 |
arkadaşlar oynamaya değer mi? atmosfer,hikayesi vs nasıl deneyenler yorumlayabilir mi ?Beyond Blue Epic Games'de Ücretsiz
Beyond Blue, seni gezegenimizin küt küt atan mavi kalbinin derinliklerine götüren anlatı odaklı tek kişilik bir macera oyunudur.
Yakın gelecekte geçen Beyond Blue, bir derin deniz kâşifi ve bilim insanı olan Mirai'nin gözlerinden okyanusumuzun gizemlerini keşfediyor. Okyanusu görmek, duymak ve onunla daha önce hiç olmadığı kadar anlamlı bir şekilde etkileşime geçmek için çığır açan teknolojileri kullanan, yeni oluşturulmuş bir araştırma ekibinin bir parçası ol.
Minimum Sistem Gereksinimleri Önerilen Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi Windows 10 x64 Windows 10 x64 İşlemci Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 @ 3,5 GHz veya eşdeğeri Ryzen 7 2700X Bellek 8 GB RAM 8 GB RAM Depolama 10 GB kullanılabilir alan 10 GB kullanılabilir alan DirectX Sürüm 11 Sürüm 11 Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 730 veya AMD R9 270 RTX 2060
Epic Games üzerinden 27 Nisan'a kadar ücretsiz olarak oyunu alabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
allah razı olsun beleş oyun.DBeyond Blue Epic Games'de Ücretsiz
Beyond Blue, seni gezegenimizin küt küt atan mavi kalbinin derinliklerine götüren anlatı odaklı tek kişilik bir macera oyunudur.
Yakın gelecekte geçen Beyond Blue, bir derin deniz kâşifi ve bilim insanı olan Mirai'nin gözlerinden okyanusumuzun gizemlerini keşfediyor. Okyanusu görmek, duymak ve onunla daha önce hiç olmadığı kadar anlamlı bir şekilde etkileşime geçmek için çığır açan teknolojileri kullanan, yeni oluşturulmuş bir araştırma ekibinin bir parçası ol.
Minimum Sistem Gereksinimleri Önerilen Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi Windows 10 x64 Windows 10 x64 İşlemci Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 @ 3,5 GHz veya eşdeğeri Ryzen 7 2700X Bellek 8 GB RAM 8 GB RAM Depolama 10 GB kullanılabilir alan 10 GB kullanılabilir alan DirectX Sürüm 11 Sürüm 11 Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 730 veya AMD R9 270 RTX 2060
Epic Games üzerinden 27 Nisan'a kadar ücretsiz olarak oyunu alabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz.
ben oynadım çok beğenmedim şahsen açık dünya tarzı oyunları seviyorsan oynayabilirsin sana kalmış okyanusta türü az sayıda olan balıkları bulup bilgi topluyon kısaca bundan ibaretarkadaşlar oynamaya değer mi? atmosfer,hikayesi vs nasıl deneyenler yorumlayabilir mi ?
anladım bakmaya gerek yok oz aman subnautica da indirmiştim çok oynamadım zaman istiyor bu tarz oyunlar ve benim zamanm malesef yok...ben oynadım çok beğenmedim şahsen açık dünya tarzı oyunları seviyorsan oynayabilirsin sana kalmış okyanusta türü az sayıda olan balıkları bulup bilgi topluyon kısaca bundan ibaret
Grafik kalitesi açısından nasıl be öylesine vakit geçirmek için girmeye değer mi?ben oynadım çok beğenmedim şahsen açık dünya tarzı oyunları seviyorsan oynayabilirsin sana kalmış okyanusta türü az sayıda olan balıkları bulup bilgi topluyon kısaca bundan ibaret
güzel oyun aga öneririm atmosferi cokgüzelarkadaşlar oynamaya değer mi? atmosfer,hikayesi vs nasıl deneyenler yorumlayabilir mi ?
subnautica kat kat daha iyi bu oyuna kıyaslaanladım bakmaya gerek yok oz aman subnautica da indirmiştim çok oynamadım zaman istiyor bu tarz oyunlar ve benim zamanm malesef yok...
güzel, ama bir süre sonra sıkıcı gelebilir.güzel bi oyunmu tavsiye ediyomusunuz ?
Hikayeli oyunmu eğer öyleyse indirilmeye değer bir oyunmudurBeyond Blue Epic Games'de Ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?