Beyond Blue Epic Games'te Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Beyond Blue Epic Games'te ücretsiz.

"Beyond Blue", E-Line Media tarafından geliştirilen bir deniz keşfi simülasyonudur. Bu oyun, gerçek hayatta yaşayan deniz canlıları ve okyanusların güzelliğini keşfetmek ve araştırmak için tasarlanmıştır.

Oyuncular, "Mirai" adlı bir deniz bilimciyi kontrol ederler ve oyun boyunca farklı yerlerdeki denizleri keşfederler. Mirai, çeşitli görevleri yerine getirerek deniz canlıları hakkında daha fazla bilgi edinir ve okyanusun korunması için verilen görevleri tamamlar.

Adsız tasarım (1).png

Oyunda, gerçek hayattaki deniz canlılarına dayanan detaylı modeller ve animasyonlar bulunmaktadır. Ayrıca oyunda, keşfetmek için 7 farklı bölge ve her bölgede keşfedilecek farklı canlılar bulunmaktadır.

Oyunda, deniz biyolojisi hakkında gerçek bilgiler de bulunmaktadır. Oyuncular, deniz canlılarının davranışları ve yaşam alanları hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

"Beyond Blue", özellikle deniz yaşamına ilgi duyan ve doğal dünyayı keşfetmek isteyen oyuncular için önerilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi :
Windows 10 x64​
İşlemci :
Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent​
Bellek :
8 GB RAM​
Ekran Kartı :
NVIDIA GeForce GTX 730 or AMD R9 270​
DirectX :
Sürüm 11​
Depolama :
10 GB kullanılabilir alan​

Şu anda Epic Games üzerinde ücretsiz olarak Beyond Blue almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 27 Nisan 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu oyunu gerçekten sevdim almıştım kütüphanede duruyor balıklarla ilişki yaşıyorum sanıyorum bazen birkaç defa oynama fırsatım oldu

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
:yazı:

Beyond Blue Epic Games'da ücretsiz.

"Beyond Blue", E-Line Media tarafından geliştirilen bir deniz keşfi simülasyonudur. Bu oyun, gerçek hayatta yaşayan deniz canlıları ve okyanusların güzelliğini keşfetmek ve araştırmak için tasarlanmıştır.

Oyuncular, "Mirai" adlı bir deniz bilimciyi kontrol ederler ve oyun boyunca farklı yerlerdeki denizleri keşfederler. Mirai, çeşitli görevleri yerine getirerek deniz canlıları hakkında daha fazla bilgi edinir ve okyanusun korunması için verilen görevleri tamamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 90518

Oyunda, gerçek hayattaki deniz canlılarına dayanan detaylı modeller ve animasyonlar bulunmaktadır. Ayrıca oyunda, keşfetmek için 7 farklı bölge ve her bölgede keşfedilecek farklı canlılar bulunmaktadır.

Oyunda, deniz biyolojisi hakkında gerçek bilgiler de bulunmaktadır. Oyuncular, deniz canlılarının davranışları ve yaşam alanları hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

"Beyond Blue", özellikle deniz yaşamına ilgi duyan ve doğal dünyayı keşfetmek isteyen oyuncular için önerilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi :
Windows 10 x64​
İşlemci :
Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent​
Bellek :
8 GB RAM​
Ekran Kartı :
NVIDIA GeForce GTX 730 or AMD R9 270​
DirectX :
Sürüm 11​
Depolama :
10 GB kullanılabilir alan​

Şu anda Epic Games üzerinde ücretsiz olarak Beyond Blue almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 27 Nisan 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gerçekten güzel bir oyun ve izlemesi bile keyifli kesinlikle kütüphaneme ekleyeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Nedense böyle oyunlar hoşuma gitmiyor ya genellikle hikayeli ve grafiksel olarak çok üstün oyunlar hoşuma gidiyor

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Boşuna para verdik :(
Ama ben steamden almıştım gerçi. Steam > Epic

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
en son ne zaman düzgün oyun verdı bunlar hiç hatırlamıyorum.30 liralık oyunları dayıyolar. ver dead island 2 yi oynayalım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gidip alayım da oynamayayım bari

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Değişik tarzda bir oyunmuş deneyimlemek lazım.Kütüphaneye ekleyip bir deneyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...