Çözüldü BF 5 hilesi gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Neden battlefield 1 ve 4 ün hilesi varda 5 in paylasılmamıs oyun ıcınde herkes kullanıyor ama burda yok
ve uzun zamandır yenı oyun hılelerı gelmıyor blackdesert olsun battlefield V olsun yada başka oyunlara olsun
ayrıca apex legends hıleyı kullanmak ıcın onaylı üyeden seckın üyeye yukseltılmıs 250 adet yorum yada konu acmam gerekıyor buda uzun bı zamanımı alacagından ugrasmak ıstemıyorum ınsanların hıleye yonelmesının basslıca seebeblerınden bırı usengeclık zaman kaybı olarak gormesıdır

saygılarımla

Çözüm
Merhabalar battlefield 5 isimli oyun için forumun battlefield 5 Hile & Hack kategorisinde (https://memoryhackers.org/forums/battlefield-v.553/) hile bulunmamaktadır. Bu oyun için hile gelir mi sorusuna ise maalesef cevap veremiyoruz. Gelişme olursa kategori üzerinden duyuru yapılır.

sorunuza gelcel olursak yeni oyunlara aslında hile geliyor ama sizin beklediginiz oyunlara gelmiyor olabilir. Blackdesert ve Bf5 gibi oyunlar geniş çaplı ve büyük oyunlar hile koruma sistemleri ve bir çok şey daha güncel ondan dolayı onlara hile yapımı daha ugraştırıcı olabiliyor. Apex içinde seçkin üye olmasının bir çok sebebi mevcut hileyi ne kadar çok kişi kullanırsa yakalanma olasılıgı artıyor vb. başka sorularınız olursa bana özel konuşmadan...
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar battlefield 5 isimli oyun için forumun battlefield 5 Hile & Hack kategorisinde (https://memoryhackers.org/forums/battlefield-v.553/) hile bulunmamaktadır. Bu oyun için hile gelir mi sorusuna ise maalesef cevap veremiyoruz. Gelişme olursa kategori üzerinden duyuru yapılır.

sorunuza gelcel olursak yeni oyunlara aslında hile geliyor ama sizin beklediginiz oyunlara gelmiyor olabilir. Blackdesert ve Bf5 gibi oyunlar geniş çaplı ve büyük oyunlar hile koruma sistemleri ve bir çok şey daha güncel ondan dolayı onlara hile yapımı daha ugraştırıcı olabiliyor. Apex içinde seçkin üye olmasının bir çok sebebi mevcut hileyi ne kadar çok kişi kullanırsa yakalanma olasılıgı artıyor vb. başka sorularınız olursa bana özel konuşmadan ulaşabilirsiniz, iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...