BF1 de Ekran çözünürlüğünü Değiştirdim ve sonrasında ekranı pixelleşti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Acer nitro 5 laptopum var bf1 yükledim ve açdım sonrasında çözünürlük değiştirmek istedim değiştirdim uygula dedim sonrasında ekran takılı kaldı çizgiler pixel vs. geldi bilgisiyarı kapattım bekledim tekrar açdım düzeldi fakat bir daha girdim ve aynısı oldu yine aynı şeyler oldu şimdi ise herhangi bi program veya bir şey açarsam ekran çizgiler geliyor ve takılı kalıyor lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

• IMG_20230129_160340.jpg
    IMG_20230129_160340.jpg
    801.4 KB · Görüntüleme: 64
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum ctrl+windows tuşu+shift+b dene.windowsun aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı ve monitörü sürücü güncelleştirmelerini kontrol edebilirsin ve bir kereye mahsus bunları devre dışı bırak diyerek bilgisayarı yeniden başlatabilirsin. sanırsam rtx3050 vardı nitro 5te nvidia denetim masasından varsayılan ayarlara getirebilirsin. geforce experience üzerinden güncelleştimeleri yapabilirsin. gefore experience üzerinden bf1 in optimal ayarlara getirip sonra tekrar açmayı deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı Bios ekranına alır mısın o ekranda da devam ederse eğer, bu sorun ekranında sorun vardır. Yani donanımsal, teknik servise verebilirsin. Ama sorun sadece windows başlattıktan sonra ise yazılımsal bir sorundur. Onun içinde sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Acer nitro 5 laptopum var bf1 yükledim ve açdım sonrasında çözünürlük değiştirmek istedim değiştirdim uygula dedim sonrasında ekran takılı kaldı çizgiler pixel vs. geldi bilgisiyarı kapattım bekledim tekrar açdım düzeldi fakat bir daha girdim ve aynısı oldu yine aynı şeyler oldu şimdi ise herhangi bi program veya bir şey açarsam ekran çizgiler geliyor ve takılı kalıyor lütfen yardım edin
yeniden degiştir belki duzelır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yeniden degiştir belki duzelır
sildim oyunu
Post automatically merged:

Bilgisayarı Bios ekranına alır mısın o ekranda da devam ederse eğer, bu sorun ekranında sorun vardır. Yani donanımsal, teknik servise verebilirsin. Ama sorun sadece windows başlattıktan sonra ise yazılımsal bir sorundur. Onun içinde sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilirsin.
biosu açdım sorun biosa da devam ediyor sorun

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
default yapsana

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
a
aynı sorunla bende karşılaştım bf1 i sil ekran kartı driverlerini tekrardan güncellemeye zorla bios menüsü ayarlarını kontrol et iyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ekran kartı sürücüsünü silip baştan yüklesene bir bir'de önerilen çözünürlükte dene.
Gene olmadıysa muhtemelen donanımsal bir sıkıntı var geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunun üzerinde bir kaç saat geçti şuan sorun yine yok tertemiz çalışıyor şuan da çok garip bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...