Onaylı Üye
bu sorun sadece oyun da olmuyor genel bilgisiyara bulaştı mesela şuan bu yazıyı yazarken bile o soru oluyor
yeniden degiştir belki duzelırArkadaşlar Acer nitro 5 laptopum var bf1 yükledim ve açdım sonrasında çözünürlük değiştirmek istedim değiştirdim uygula dedim sonrasında ekran takılı kaldı çizgiler pixel vs. geldi bilgisiyarı kapattım bekledim tekrar açdım düzeldi fakat bir daha girdim ve aynısı oldu yine aynı şeyler oldu şimdi ise herhangi bi program veya bir şey açarsam ekran çizgiler geliyor ve takılı kalıyor lütfen yardım edin
sildim oyunuyeniden degiştir belki duzelır
biosu açdım sorun biosa da devam ediyor sorunBilgisayarı Bios ekranına alır mısın o ekranda da devam ederse eğer, bu sorun ekranında sorun vardır. Yani donanımsal, teknik servise verebilirsin. Ama sorun sadece windows başlattıktan sonra ise yazılımsal bir sorundur. Onun içinde sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilirsin.
sildim oyunu
Post automatically merged:
biosu açdım sorun biosa da devam ediyor sorun
default yapsanaArkadaşlar Acer nitro 5 laptopum var bf1 yükledim ve açdım sonrasında çözünürlük değiştirmek istedim değiştirdim uygula dedim sonrasında ekran takılı kaldı çizgiler pixel vs. geldi bilgisiyarı kapattım bekledim tekrar açdım düzeldi fakat bir daha girdim ve aynısı oldu yine aynı şeyler oldu şimdi ise herhangi bi program veya bir şey açarsam ekran çizgiler geliyor ve takılı kalıyor lütfen yardım edin
aynı sorunla bende karşılaştım bf1 i sil ekran kartı driverlerini tekrardan güncellemeye zorla bios menüsü ayarlarını kontrol et iyi forumlarArkadaşlar Acer nitro 5 laptopum var bf1 yükledim ve açdım sonrasında çözünürlük değiştirmek istedim değiştirdim uygula dedim sonrasında ekran takılı kaldı çizgiler pixel vs. geldi bilgisiyarı kapattım bekledim tekrar açdım düzeldi fakat bir daha girdim ve aynısı oldu yine aynı şeyler oldu şimdi ise herhangi bi program veya bir şey açarsam ekran çizgiler geliyor ve takılı kalıyor lütfen yardım edin
nvidia nın sürücüsünü zaten bu gün güncelledim ama sorun devam ediyorsürücülerini güncelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?