Is there any link for this?contact support to be verifying your ban
contact support to be verifying your ban
boş yorumlara bakma dostum banlansaydın eğer ban historynde yazardı veya sunucularla ilgili hata vermezdi fairfight tarafından yasaklandınız adlı bir uyarı alırdın iyi forumlarKanka biriniz ban yemişsin diyor biriniz yememişKarar verin yahu
Çözümünü biliyor musunuz lordumboş yorumlara bakma dostum banlansaydın eğer ban historynde yazardı veya sunucularla ilgili hata vermezdi fairfight tarafından yasaklandınız adlı bir uyarı alırdın iyi forumlar![]()
çözüm battlefieldin kendisinde dostum sunucularını düzeltmesi gerekli ban yedim diye endişelenme bende denedim az önce.Çözümünü biliyor musunuz lordum
iyi oyunlar bende gireyim bari
Teşekkürler dostum ^^iyi oyunlar bende gireyim bari![]()
banlanmışsınAktif hile kullanımında Sunucu tarayıcısı üzerinden oynarken birden bağlantı koptu ve böyle bir hata ile yüzyüze kaldım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapPost automatically merged:
Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
dostum bf sunucularıyla alakalı diyorum ve şuan oynayabiliyor hala bilmeden banlanmışsın diyorsunuz çok ironikbanlanmışsın![]()
aksdmakdmakmda oyundayım kankam gel girelimdostum bf sunucularıyla alakalı diyorum ve şuan oynayabiliyor hala bilmeden banlanmışsın diyorsunuz çok ironik
valla youtubeye yaz cıkarsa cıkar dostum gülümse senAktif hile kullanımında Sunucu tarayıcısı üzerinden oynarken birden bağlantı koptu ve böyle bir hata ile yüzyüze kaldım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapPost automatically merged:
Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
inşallah dostum eyvalllah inşallah seninde açılırBan açılır inşallah senin