Çözüldü BF5 Ses sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
BF5 oynarken veya lobideyken arkadaşlarla girdiğimiz zaman veya bi squada girdiğim zaman oyunun sesi kulaklıktan gelirken voice chat yani insanların sesi laptoptan geliyo hoporlordan yani, düzeltmek için oyunu kapatıp en baştan tekrar açmam gerekiyor bunun bir çözümü var mı

Çözüm
Denetim masasına girip Hardware and Sound, türkçe ise Donanımlar ve Ses (bende ingilzce tam bilmiyorum) gir ve Sound yazan aşağıda kırmızı ile işaretledim ona tıkla. Playback kısmında Headphones ya da kulaklığının ismi yazacak onun üzerine sol tıkla ve seç. Sol alt kısımda Set Default var ona bas ve sonrasında Recording kısmına da girip mikrofonunu default olarak ayarla. BF5'i aç sorunun düzelmeli.

1688548218561.png

bknz ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Denetim masasına girip Hardware and Sound, türkçe ise Donanımlar ve Ses (bende ingilzce tam bilmiyorum) gir ve Sound yazan aşağıda kırmızı ile işaretledim ona tıkla. Playback kısmında Headphones ya da kulaklığının ismi yazacak onun üzerine sol tıkla ve seç. Sol alt kısımda Set Default var ona bas ve sonrasında Recording kısmına da girip mikrofonunu default olarak ayarla. BF5'i aç sorunun düzelmeli.

1688548218561.png

bknz ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...