Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
kızı zaten tavladım kanki orası bende diğer erkelere çok bakıyor kararsız kalıyorum çıksam mı çıkmasam mı diyemeraba bayan sizi çok sevdim ve çok görüyorum benimle bi kere bile olsa çıkarmısın de ondan sonrada kardeş deki benimle olmaya varmısın felan filan tavlarsın rahat ol
düşündüm ama öyle değil maalesefSeni kıskandırmak için yapıyo olabilir bunu hiç düşündünmü ?
düşündüm ama öyle değil maalesef
çok konuşuyoz zaten@Bobyreis123 Dostum çok beklediğin zaman ya kızın fikirleri değişir ya da senin özgüvenin ona karşı daha hızlı bir şekilde azalır o yüzden en kısa sürede konuşmaya bak derim.
İşte Bizim Burdakiler Öyle Değil 2 Sinede Bakıyor Hatta Üstüne Paraya Da Bakan Var@TleArs Kızların bir çoğu asla tipe bakmaz ilk önce bunu kafanda bir oturt sonrasında fazla şekilde öz güvenli en önemlisi kızlar için bu gerisi teferruat
Dostum paraya neredeyse tüm kızlar bakıyor diyebilirim para kızları çok kötü etkilemiş durumdaİşte Bizim Burdakiler Öyle Değil 2 Sinede Bakıyor Hatta Üstüne Paraya Da Bakan Var
Açılmayı dene en azından ağırdan ağırdan yürü yürüdüysen sonra da tekli et yani belli et sevdiğini deİoz Reis çok konuşuyoruz zaten sevgilisi yok ama ne bilim sanki 2 3 kişiyi birden mi düşürmeye çalışıyor öyle birşey yapmaya çalışıyor benim anladıklarım bunlar ama iş yerinde en çok benle ilgilenip uğraşıyor bi yandanda diğerlerine baktığı içinde kızdan soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?