bi bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Beyler Sevdiğim bi kız var telide var bende konuşuyoruz baya hem iş yerinde tem sms telefon olsun ama ben buna çaktırmadan bakınca başka erkeklerede baktığını görüyorum bazılarıda gelip banada söylüyor bakıyor falan diyip sizce ne yapmalıyım sevgilim falan değil yani teklif etsem direk çıkacak biri benle görüşlerinizi bekliyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
meraba bayan sizi çok sevdim ve çok görüyorum benimle bi kere bile olsa çıkarmısın de ondan sonrada kardeş deki benimle olmaya varmısın felan filan tavlarsın rahat ol :)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
meraba bayan sizi çok sevdim ve çok görüyorum benimle bi kere bile olsa çıkarmısın de ondan sonrada kardeş deki benimle olmaya varmısın felan filan tavlarsın rahat ol :)
kızı zaten tavladım kanki orası bende diğer erkelere çok bakıyor kararsız kalıyorum çıksam mı çıkmasam mı diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Seni kıskandırmak için yapıyo olabilir bunu hiç düşündünmü ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kız arkadaşları varsa onlarada sor bi danış ne oluyor filan diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@Bobyreis123 Dünya ya bidaha gelmiycem mantığıyla gidersen emin ol çok karlı çıkarsın sana bir tavsiye xd

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ama Yinede Kardeşim En Yakın Arkadaşıyla Arkadaş Ol Onunla Bi Konuş Sevdiği Yada Hoşlandığı Varmı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@Bobyreis123 Dostum çok beklediğin zaman ya kızın fikirleri değişir ya da senin özgüvenin ona karşı daha hızlı bir şekilde azalır o yüzden en kısa sürede konuşmaya bak derim.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
düşündüm ama öyle değil maalesef

öyle olması için bir birliktelik söz konusu olması lazım sevgili olursun ozaman kıskandırmak ister ama başka tarafıda olabilir ^^ kardeş konuş geç sikleme fazla oluruna bırak biraz takıl davranışlarına bak iyi davranıyo sevdiğini hissettiriyosa devam edersin etmiyosa siktir cekersin ^^ insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa hadi k.g

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ioz Abi Sen Bize Göre Daha İyi Bilirsin Mesela Benim Hiç Olmadı Olması İçin Ne Yapabilirim ?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İoz Eyw Reis Adamsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@TleArs Kızların bir çoğu asla tipe bakmaz ilk önce bunu kafanda bir oturt sonrasında fazla şekilde öz güvenli en önemlisi kızlar için bu gerisi teferruat

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum açılmayı dene en azından çünkü kızlar sevmediği ile konuşmaz bence bu kadar fazla hemde

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İoz Reis çok konuşuyoruz zaten sevgilisi yok ama ne bilim sanki 2 3 kişiyi birden mi düşürmeye çalışıyor öyle birşey yapmaya çalışıyor benim anladıklarım bunlar ama iş yerinde en çok benle ilgilenip uğraşıyor bi yandanda diğerlerine baktığı içinde kızdan soğuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bobyreis, konuşma tarzına göre yaşının küçük olduğu belli. Ayrıca ne gereksiz bir konu açmıssın, cevabım git direk benimle çıkarmısın de.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İoz Reis çok konuşuyoruz zaten sevgilisi yok ama ne bilim sanki 2 3 kişiyi birden mi düşürmeye çalışıyor öyle birşey yapmaya çalışıyor benim anladıklarım bunlar ama iş yerinde en çok benle ilgilenip uğraşıyor bi yandanda diğerlerine baktığı içinde kızdan soğuyorum
Açılmayı dene en azından ağırdan ağırdan yürü yürüdüysen sonra da tekli et yani belli et sevdiğini de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...