Aynen Reis Çok Haklsıın Vallahi Tipsiz Ol Paran Olsun Kölen Gibi DavranıyorlarDostum paraya neredeyse tüm kızlar bakıyor diyebilirim para kızları çok kötü etkilemiş durumda
Aynen Reis Çok Haklsıın Vallahi Tipsiz Ol Paran Olsun Kölen Gibi DavranıyorlarDostum paraya neredeyse tüm kızlar bakıyor diyebilirim para kızları çok kötü etkilemiş durumda
Katılıyorum sana dostum ama işte kıza da konuşuyor da hiç yürüdü mü çaktırmadan falan onu bilemediği için direk teklif etmesi mantıksızBobyreis, konuşma tarzına göre yaşının küçük olduğu belli. Ayrıca ne gereksiz bir konu açmıssın, cevabım git direk benimle çıkarmısın de.
MHG gamer dostum bişey soracağım sana sen nasıl onaylı üye oldun ben bir günde 50 konuya yorum yaptım ondan mı acabaŞey De Çık Benimle Bebek ! DeKesin Kabul Eder
![]()
Demek İstediğim Kaçması Değil Reis Belliki Kız İlgiye Muhtaç Yani Çok Az İlgi Çekici O Anlamda Dedim Yani Anlamışındır UmarımKaçarsa Kaçar Ya Öyle Kızlar İle Olmaz
ben yarında bi taktik uygularım biraz daha ilgi atayım yazık ozamanDemek İstediğim Kaçması Değil Reis Belliki Kız İlgiye Muhtaç Yani Çok Az İlgi Çekici O Anlamda Dedim Yani Anlamışındır Umarım![]()
Aynen Eğer Daha Fazla İlgi Gösterirsen Oda Yakınlaşır Ama Çok Fazla Yapma Çünkü Gelip Bu Sefer Çok Fazla Şımarır Sonra Triplere Başlar Yaniben yarında bi taktik uygularım biraz daha ilgi atayım yazık ozaman
reis zaten çok konuşuyoruz oda anlıyor bende ama biraz daha anlamalıyım derdi ne bunun anladınDostum dediğim gibi bekleme daha fazla konuş içinde tutma
eywAynen Eğer Daha Fazla İlgi Gösterirsen Oda Yakınlaşır Ama Çok Fazla Yapma Çünkü Gelip Bu Sefer Çok Fazla Şımarır Sonra Triplere Başlar YaniBol Şans
İlk Aktif Üye OlacaksınMHG gamer dostum bişey soracağım sana sen nasıl onaylı üye oldun ben bir günde 50 konuya yorum yaptım ondan mı acaba![]()
ikisinide olamadım dostumİlk Aktif Üye Olacaksın
60 Mesaj Max 10 Konu Aç Sonra 30 DK Ya Sistem Onaylı Üyeliğini Verecek (İlk 5 Dakika Aktif Ol Sonra 2 Veya 3 Gün Sıklıkla Gir Yoksa Onaylı Üye Olamazsın)ikisinide olamadım dostum![]()