Bi̇lgi̇sayarima bi̇rşeyler oldu bazı şeyler çalışmıyor lütfen yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 3 gün önce bilgisayara adguard diye bişi indirdim sonra gidip premiumunu indirmeye çalıştım ve indirdim ama sonra virustotal de tarattım hepsi undetected di neyse kurdum bişi yoktu bugün pc yi açtım ve hani normalde
windows logosu gelir sonra kilit ekranı gelir ya bende ise windows logosundan sonra cmd yi açtı dosyanın adı logonui di şifre istedi girdim hoşgeldiniz dedi pc açıldı fakat bazı sorunlar var aşağıdaki videoda

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum merhaba öncelikle cmd komut ekranını yönetici olarak çalıştır..Önce SFC /SCANNOW komutunu yazıp çalıştır daha sonra yıne cmd'den DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu calıstır sonra pc'yi resetle sorun duzelmıs olacaktır

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu durum eğer düşündüğüm durumsa büyük ihtimalle bilgisayarına bir virüs bulaşmıştır ve bu virüs öyle kolay silinebilen reklamlı virüslerden felan değil. Baya seni zorlayacak bir virüs. Öncelikle programların çoğunu açamayacaksın. Erişim engeli koyacaktır sana. Format bile atamayacaksın erişim engelin oldugu için. Ben bunu uzun süre önce ne yaptıysam formatlayabildim ama hatırlayamıyorum. Gerekli konuları açarak yardım istemiştim sende aynısını yap...

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
derhal avast'ı indir bi tarama yaptır ondan önce de güvenlik duvarını acıp tarama yaptır hiçbişi bulamazsa kişisel verilerini kullanmadan bi süre kullan bilgisayarı baktın düzelmiyor bilgisayarcıya götürürsün

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum virus girmiş olabilir veya bazı bilgisayarını hızlandıraca kprogramlar bulunduruyorsan onlar açarken bazı işlemler yapıyor da olabilir ama emin ol gördüğün internetteki virus programları para verip ve vermeyip de tam olarak iyi bir vürs ise bunu silmeye yetmiyor bilgisayarın içine işlendiğinden emin olabilirsin bunu sana göstermese bile yava şyavaş ömrünü kısaltacaktır o yüzden en iyisi pcye format atmaktır ve mcirosoftun uyarı verdiği şeyleri bilmediğin bir yerdense indirme

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayrina virus gibi kotu amacli proqramlar dadanmis olabilir ve ya driverlarinin guncel olugunu kkontrol et cunki guncel olmadiklari zaman ekran kartidir islemcidir tam performans vermiyor

kalemler yazmak için değil anlatmak için yazarlar
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
video yok ama en son ihtimal icin.. egerki bilgisayarin formatlanmasi lazim ama diske erisim izni vermiyosa format sirasinda diski (normalde parcalanmis olur) birlestirmeye calis ve format et.. mesala 1tb disk 490 ve 480 lik gblara ayrilmissa birlestir format et .. daha sonra secili diske windows kuramiyoruz hatasi alacaksin.. disk primary moda almalisn cunku birlestirme sonrasi disk bos ve yeni takilmis gibi gorunur.. primary mode hdd diye googlda aratarak almayi ogrenebilirsin.. cozumu en son ihtimal icin yazdim.. yani format bile edebilmedigin halda kullana bilesin diye

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
büyük ihtimal virüs bulaşmıştır ve format istiyodur format atırırsan geçer

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Koyduğun video silinmiş. Format attırın kökten çözüm.

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
aynı şeyi bende yaşadım benim instam filanda çalındı format atıp vüris programı kullanmaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...