Bı sorum Olacakda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Benim PC de Ctrl alt delete yapinca çıkanlar
Kilitle
Kullanıcı deistir
Oturum Kapat
Parola Değiştir
görev Yöneticisi
En çok takildıgım
"WDAGUtilityAccount" Net üzerine yazınca buda çıkıyor şimdi bende Keylogr varmı services exe karsındada system yazıyor. bilginize ihtiyacım var şimdiden Teşekkürler

Konu İle alakasız Yorum Yapmayın :)

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
''Günlük çözümünüzde kullanıcı adı için oluşturulan yeni bir yerel hesap için bir uyarı görürseniz: WDAGUtilityAccount (olay kimliği 4720 veya 4722).

Bu hesap, RS3 (aka windows 10 sonbahar güncellemesi) ile birlikte gelen Windows Defender Application Guard programının bir parçasıdır. Hesap da devre dışı bırakılır, WDAG etkin değildir.

Temelde Windows 10 içeriden öğrenen programa kayıtlı kullanıcılarınız var ve kutuları WDAG bitlerini içeren yeni bir yapı ile güncellendi.''
Microsoftun Açıklamasıdır efendim Yani birşey olmaz

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
''Günlük çözümünüzde kullanıcı adı için oluşturulan yeni bir yerel hesap için bir uyarı görürseniz: WDAGUtilityAccount (olay kimliği 4720 veya 4722).

Bu hesap, RS3 (aka windows 10 sonbahar güncellemesi) ile birlikte gelen Windows Defender Application Guard programının bir parçasıdır. Hesap da devre dışı bırakılır, WDAG etkin değildir.

Temelde Windows 10 içeriden öğrenen programa kayıtlı kullanıcılarınız var ve kutuları WDAG bitlerini içeren yeni bir yapı ile güncellendi.''
Desene Oyunlar Boşa Gitti Format attım O kadar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir sorun olmayacaktır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eğer şüpheleniyorsan kaspersky indirip bilgisayarna tam tarama yapmanı öneririm biraz zaman alıyor ama en iyi çözümdür her zaman

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sana kısa ve öz bir cevap vermek istiyordum bilgisayarın konusabilseydi şuan diyeceği ilk şey " Bana Format At Artık"

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Format attıktan sonra bence size lazım olan tüm herşeyi kurun oyundur hiledir çart çurt sonra Deep Freeze i kurun bende çok her gördüğüm şeyi indirip deniyorum Deep Freeze pcyi kapatıp açınca puff gidiyor Virüs bulaşşsa bile gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Format attıktan sonra bence size lazım olan tüm herşeyi kurun oyundur hiledir çart çurt sonra Deep Freeze i kurun bende çok her gördüğüm şeyi indirip deniyorum Deep Freeze pcyi kapatıp açınca puff gidiyor Virüs bulaşşsa bile gidiyor
ücretlimi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
keylogger olup olmadığını görev yöneticisini açarak anlaya bilirsin dostum
Post automatically merged:

bende aynı kafadaym, bilgisayar donsa bile formattttttt
nasıl bir format çözüm olmuşsa zaten direk bir hata oluştumu direk formata yöneliyorlar insanın aklına format tek çözüm müş gibi yazılmış

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
keylogger olup olmadığını görev yöneticisini açarak anlaya bilirsin dostum

nasıl bir format çözüm olmuşsa zaten direk bir hata oluştumu direk formata yöneliyorlar insanın aklına format tek çözüm müş gibi yazılmış
haklsn valla, alşkanlk gibi bişey

Neyi Başaramadım
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI

Sanki biri daha bu hesabı söylemişti virüs demişti nasil silerim dedi bende format önerdim virüs olabilirmi?

haklsn valla, alşkanlk gibi bişey
Kankam format gerekir zaten formatdan başka ne yapabilirki evet alışkanlık olmuş birşey olunca hemen format format diye atlıyoruz

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sanki biri daha bu hesabı söylemişti virüs demişti nasil silerim dedi bende format önerdim virüs olabilirmi?

Kankam format gerekir zaten formatdan başka ne yapabilirki evet alışkanlık olmuş birşey olunca hemen format format diye atlıyoruz
virüs değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...