Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Desene Oyunlar Boşa Gitti Format attım O kadar''Günlük çözümünüzde kullanıcı adı için oluşturulan yeni bir yerel hesap için bir uyarı görürseniz: WDAGUtilityAccount (olay kimliği 4720 veya 4722).
Bu hesap, RS3 (aka windows 10 sonbahar güncellemesi) ile birlikte gelen Windows Defender Application Guard programının bir parçasıdır. Hesap da devre dışı bırakılır, WDAG etkin değildir.
Temelde Windows 10 içeriden öğrenen programa kayıtlı kullanıcılarınız var ve kutuları WDAG bitlerini içeren yeni bir yapı ile güncellendi.''
Microsoftun Açıklamasıdır efendim Yani birşey olmaz
Valla geçmiş olsun o zaman ama bu öyle araştırmadan yaptığınız birşey gibi geldi keşke araştırsaydınızDesene Oyunlar Boşa Gitti Format attım O kadar
Herşey için direk çözüm format değil biraz kafa yorsanız internet kotanızı yememiş olurdunuzDesene Oyunlar Boşa Gitti Format attım O kadar
bende aynı kafadaym, bilgisayar donsa bile formatttttttDesene Oyunlar Boşa Gitti Format attım O kadar
ücretlimiFormat attıktan sonra bence size lazım olan tüm herşeyi kurun oyundur hiledir çart çurt sonra Deep Freeze i kurun bende çok her gördüğüm şeyi indirip deniyorum Deep Freeze pcyi kapatıp açınca puff gidiyor Virüs bulaşşsa bile gidiyor
Yok değil amca oğlu kurmustu sistemi topladıqımda memnunumücretlimi
bende deneyecem saçma sapan şeyler indiriyom silemiyomda geriYok değil amca oğlu kurmustu sistemi topladıqımda memnunum
nasıl bir format çözüm olmuşsa zaten direk bir hata oluştumu direk formata yöneliyorlar insanın aklına format tek çözüm müş gibi yazılmışbende aynı kafadaym, bilgisayar donsa bile formattttttt
haklsn valla, alşkanlk gibi bişeykeylogger olup olmadığını görev yöneticisini açarak anlaya bilirsin dostum
Post automatically merged:
nasıl bir format çözüm olmuşsa zaten direk bir hata oluştumu direk formata yöneliyorlar insanın aklına format tek çözüm müş gibi yazılmış
Sanki biri daha bu hesabı söylemişti virüs demişti nasil silerim dedi bende format önerdim virüs olabilirmi?''Günlük çözümünüzde kullanıcı adı için oluşturulan yeni bir yerel hesap için bir uyarı görürseniz: WDAGUtilityAccount (olay kimliği 4720 veya 4722).
Bu hesap, RS3 (aka windows 10 sonbahar güncellemesi) ile birlikte gelen Windows Defender Application Guard programının bir parçasıdır. Hesap da devre dışı bırakılır, WDAG etkin değildir.
Temelde Windows 10 içeriden öğrenen programa kayıtlı kullanıcılarınız var ve kutuları WDAG bitlerini içeren yeni bir yapı ile güncellendi.''
Microsoftun Açıklamasıdır efendim Yani birşey olmaz
Kankam format gerekir zaten formatdan başka ne yapabilirki evet alışkanlık olmuş birşey olunca hemen format format diye atlıyoruzhaklsn valla, alşkanlk gibi bişey
virüs değilSanki biri daha bu hesabı söylemişti virüs demişti nasil silerim dedi bende format önerdim virüs olabilirmi?
Post automatically merged:
Kankam format gerekir zaten formatdan başka ne yapabilirki evet alışkanlık olmuş birşey olunca hemen format format diye atlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?