Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sokakta böyle bir durumda iyi eğitimli değilsen kaçacaksın yiğitliği 10/9 kaçmaktır zira eşit değilsiniz uzaklaş terket ha olay artık kaçınılmaz ise ceket varsa onunla savuşturup yerde onu etkisiz hale getirecek bir şey bulacaksın sonra orayı terkedeceksin.
Eğer savunma dersleri almadıysan uzun süre, kaçmak en iyisidir. Ben 5 yıl süreyle karate/tekvando/muay thai yaptım. Ama ben de görsem kaçarım gibi. Kaçmaya şansın yoksa bir materyal de sen çıkartmalısın. Örneğin kazak, ceket, kaşkol vs.
biri karşına geçip taktik verebilir ama o anda onları uygulayamazsın yer zaman ve şartlar genelde beklendiği gibi olmaz yani dövüşmemek daha mantıklı gibi
kanka silahı olandan kaçma ama bıçağı olandan kaç derim. Çok riskli bi olay. Bıçağı yedikten sonra çekme veya çıkarırken yarma olayı çok büyük problem. Kısacası bıçağı gördün mü babanı tanıma kardeşim D