18 Eki 2020 #1 dızcıali D loş ama hoş Onaylı Üye Katılım 28 Tem 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 5 5 HİZMET YILI arkadaşlar ben usb ye işletim sistemi kurucaktım rufustan biçimlendirirken "D" yi biçimlendirmiş nasıl geri getiriim yardım edin bu arada böyle bir konuyu hangi forumda açacagımı bilemedim yanlış yerde açtıysam affola
arkadaşlar ben usb ye işletim sistemi kurucaktım rufustan biçimlendirirken "D" yi biçimlendirmiş nasıl geri getiriim yardım edin bu arada böyle bir konuyu hangi forumda açacagımı bilemedim yanlış yerde açtıysam affola
18 Eki 2020 #2 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI R-Studio diye bir program var kardeşim youtube de bir sürü videosu var izleyerek geri getirebilirsin. Aşağıdaki video örnek işine yarayabilir.
R-Studio diye bir program var kardeşim youtube de bir sürü videosu var izleyerek geri getirebilirsin. Aşağıdaki video örnek işine yarayabilir.
18 Eki 2020 #3 nibnib N Üye Katılım 18 Eki 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 34 5 HİZMET YILI of nope king' Alıntı: R-Studio diye bir program var kardeşim youtube de bir sürü videosu var izleyerek geri getirebilirsin. Aşağıdaki video örnek işine yarayabilir. Genişletmek için tıklayın ... Böyle şey varmıymış ya bileydim geçmişte kullanırdım ben öyle gitti diye hiç araştırmak da aklıma gelmedi
of nope king' Alıntı: R-Studio diye bir program var kardeşim youtube de bir sürü videosu var izleyerek geri getirebilirsin. Aşağıdaki video örnek işine yarayabilir. Genişletmek için tıklayın ... Böyle şey varmıymış ya bileydim geçmişte kullanırdım ben öyle gitti diye hiç araştırmak da aklıma gelmedi
18 Eki 2020 #4 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI nibnib' Alıntı: Böyle şey varmıymış ya bileydim geçmişte kullanırdım ben öyle gitti diye hiç araştırmak da aklıma gelmedi Genişletmek için tıklayın ... Araştırmak iyidir
nibnib' Alıntı: Böyle şey varmıymış ya bileydim geçmişte kullanırdım ben öyle gitti diye hiç araştırmak da aklıma gelmedi Genişletmek için tıklayın ... Araştırmak iyidir
23 Eki 2020 #5 osmanosk26262626 O Üye Katılım 12 Nis 2020 Mesajlar 45 Tepki puanı 0 Yaş 31 6 HİZMET YILI bende bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim gelen bilgisayarlar oluyordu ama sadece 1 kere başıma geldi umarım işime yarar ilerde
bende bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim gelen bilgisayarlar oluyordu ama sadece 1 kere başıma geldi umarım işime yarar ilerde
3 Kas 2020 #6 Nurullahpro125 N Üye Katılım 12 Haz 2020 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 Yaş 27 6 HİZMET YILI benim bildiğim geri getirilemiyor