Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Bir yerde gördüğüm yararlı bir yazıyı kolay şekilde yapmanız için sizin ile paylaşıyorum
NOT: Anlatım türü Playstation'a göre dir.
NOT: Anlatım türü Playstation'a göre dir.
(1 level ve 0$ dolar bir karakteri ele alacağım)
1.Adım:öncelikle ilk hedefiniz cebinizde 50.000$ para biriktirmelisiniz, nasıl mı? Araba çalıp Los Santos Customs'a satabilir, market soyabilir veya menüdeki ONLINE>play job>rockstar created>missions buradaki görevleri yapmak
2.Adım:50.000$ biriktirdiz ve artık TouchPad ile açılan menumüzden kendimizi VIP diye kayıt ettirip vip missionsları yapmaya baslayacağız. Tavsiyem sightseer adlı görevdir. 1 tane vip missions 1 tane normal görev şeklinde gidin. (Çünkü Vip Missionsların bekleme süreleri var.)
3.Adım:böylece artık başlangıç için cebimize iyi paralar girmeye başlamış olacaktır. Şimdiki hedefimiz ise şehir merkezinde bulunan 200.000$ evi almak(10 arabalık garaj ile geliyor ve başlangıç için güzel bir spor araba hediye.) Bu ev sayesinde orada her oyuna girdiğiniz de spawnlanabilir ve Heist Setupları başlatabilirsiniz.
4.Adım:şimdiki işlem ise 1.300.000$ biriktirip kendinize bir şirket (1.000.000$) ve bir depo almanız(300.000$).
Not:bu biriktirme işlemi biraz sancılı geçebilir ama artık 12 leveldan sonra Heistlerde başlamış olacağı için hızlı bir şekilde kasmaya devam edin.
5.Adım:şirket ve depomuzu aldık. Şimdi sırada bunlardan para kazanmak var. Şirketinize girin ve bilgisayara oturun oradan deponuzu seçin ve 2 creates e tıklayın. 2 şer 2 şer kasmak hem hızlı hem de daha kàrlı olacaktır. Sonra ise gidin ve teslimatı yapın. Böyle böyle 16 kutuya kadar biriksin ondan sonra ise deponuza girin ve satış teslimatı işlemini başlatın.(Asistanınız siz harita da öylesine gezerken sizi aradıysa kesinlike şirkete gidin özel bir kargo var demektir ve bunların satış başlangıç fiyatı 100.000$).
Not:depo işleri ile uğraşırken sightseer ı atlamayın bir 2 şer teslim edin bir sightseer yapın. Bir şirket tam satışı 240.000$
6.Adım:böyle böyle paramız cok hızlı bir şekilde birikmeye başlayacaktır. Artık sıradaki adım ise cocoin işine girmek, peki nasıl girilir? Öncelikle toplam 1.200.000$ toplayın ondan sonra ise bir tane 200.000$ Clubhouse ardından da clubhousenizdeki bilgisayardan 995.000$ a cocoin fabrikanızı alın ve cocoin fabrikasındaki bilgisayardan setup işlemini tamamlayın.Burada çalışanlarınız cocoin üretecek ve siz de deposu doldugu zaman gidip satın 700.000$dolar getirisi var.
8.Adım:Artık sırada Meth fabrikası var (2.000.000$) bu paraya ulaşmanız artık cok kolay olacaktır rahat olun. Meth de cocoinle aynı mantık setupunu yapın ve birikmesini bekleyin bir full depo satışı 500.000$ civarıdır.
9.Adım:şimdi ise sırada Bunker var bunker buraya yazılamiyacak kadar detaylı bir yer ondan dolayı internetten araştırın ama şunu söyleyebilirim bir Full depo satışı her ne kadar zor olsa da 1.000.000$ civarını buluyor. Tavsiyemdir.
Sonuç:bu elde ettiğiniz her şeyin deposunu satarak 2.500.000$ gibi bir para alabilirsiniz hem de zamanınız varsa her gün
ÖNEMLI NOT:Bu yapmış oldugum sıralama tamamen genel üzerinden olup arada alınabilecek kücük alternatifler yazılmamıştır. (örnek:terrorbyte, nightclub...)
ÖNEMLİ NOT 2:kesinlikle bir ara terrorbyte alıp görevlerini yapıp indirimli bir şekilde oppressor MK II yi alın uçan, mermisi ve roketleri olan cok mobil ve işlevli bir motordur kendisi. Ayrıca pek tavsiye etmesemde nightclub alabilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT3: bu şirket olsun cocoin olsun Meth fabrikamız olsun bunun teslimat veya satış işlemlerini yaparken diğer oyuncular bizi rahatsız edebilir çünkü haritaya global signal gidiyor. Peki bundan nasıl kurtulacağız nasıl solo public session olusturacağız? Playstationdan ağ ayarları>İnternet bağlantısını ayarla>wifi kullan>özel>şimdi gelecek ekranda kendi wifinizi seçin>otomatik>belirleme>otomatik>en son
MTU Diye bir şey gelecek ona Manuel diyin ve 820 yapın.sonra geri döndürmek isterseniz sadece tekrar ağa bağlan diyip en başta nasıl bağlanmak istiyorsunuz da kolay ı seçmenizdir.