Bildiğiniz Matchup bilgisi veren Youtube kanalları var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aga ingilizcen varsa eğer yabancı kanallar var çok iyi onlardan dinleyebilirsin
Post automatically merged:

aga ingilizcen varsa eğer yabancı kanallar var çok iyi onlardan dinleyebilirsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Pro oyuncuların maç tekrarı izlenmesi daha iyi bence ;)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Konuyu açtıktan sonra ameliyat olmam gerektiği için hastaneye yattım yanıt veren ve bilgi veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker bakacağım şimdi

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Irelia oynuyorsan IreliaCarriesU var youtube'da da videoları vardı sanırım

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle sormak istediğim şey hangi Lane için bunu istediğin? Eğer OTP olarak bir karakter oynuyorsan bunu normal bir şekilde o heroyu oynayanlar arasında en öğretici olanlara göz gezdirebilirsin. Genel olarak eğer Mid Lane oyuncusu isen ve matchup, hero analizleri istiyorsan canlı yayınlarını ve youtube kanalını takip edebileceğin herkesin tanıdığı eski profesyonel oyuncu Naru yeterli olacaktır. Jungle olarak merak ettiğin şeyleri öğrenmek için Closer, Top lane için merak ettiklerini öğrenmek için Armut ve Ad carry için kendini geliştirmek istiyorsan Luger ve Holy'i takip etmeni öneririm. Onun dışında Youtube mecrasında profesyonel olarak sana pek lane ve matchup bilgisi katabilecek youtuber tanımıyorum, olduğunu da pek düşünmüyorum açıkçası :) Profesyonel oyuncuların canlı yayınlarına katılarak ve diğer mecralardan takip ederek oynadığı oyunları analiz edebilirsin. Anlatımlarını dinleyerek kendini geliştirmen kaçınılmaz. En önemli etken, oynadığın oyunları en az bir defa tekrar seyrederek hangi alanlarda ve bölgelerde; hangi kararlarda hata yaptığını not alarak o matchup için kendini geliştirebilirsin. Uzun bir yazı oldu iyi forumlar :)

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
I think the best way to improve within the game is to watch streams and see your own replays. I usually help those who have fewer than mine, I am currently a master and I always say that I have no secret to climb and that it is only necessary to understand or make each moment of the game
danzer

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
NARU VAR ONA DA BİR BAKABİLİRSİB BANA ÇOK YARDIMCI OLDU

Üye
5 HİZMET YILI
There are lots, i believe that skillcapped is one of the best, but i recommend that you use lolcounter to see how to deal with certain matchup, they have a lot of tips in how to win the lane phase
Post automatically merged:

For sure, one of the best ones, thanks for sharing :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
There is a lot about starting, just putting lol appears bro watch over sett bro

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba dostum Blitz diye bir uygulama var bunu indirip matchuplarını görebilirisn ayrıca otomatik item dizme falan var maç sonu istatisklerine de bakabilirisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...