deniyorum hemenUnbordered, azıcık ingilizcen varsa halledersin, uygulamanın %70 i kız. yabancı bir uygulama olduğu için sorun olmuyor ama türkler de var
omeglede 2015 yılında bir kızla tanışmıştım türktü ama hollanda'da yaşıyordu sözlenmiştik bile herşey güzel giderdek neyse yaktım bitaneOmegle , unbordered , tinder bunlar çok fazla kullanılan arkadaşlık siteleri... Umarım işine yarar...
Baya ilerletmişsin halbuki bende tinder'dan çok düşürdüm. Malum bodrum'da yaşadığım için çok fazla kullanan varomeglede 2015 yılında bir kızla tanışmıştım türktü ama hollanda'da yaşıyordu sözlenmiştik bile herşey güzel giderdek neyse yaktım bitane
azar tinder makromusic ometvArkadaşlar Ücretsiz Veya Bir Yere Kadar Ücretli Fakat Bir Bölümü Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri Hangileri Sizce ?
Tinder Yada Bado Benzeri Uygulamalarda Olabilir
çok eskide kaldı zaten bizim türkler bir proğram görmesin 5 ayrı hesapla dalıyorlarOmegle sapık dolu amaolsun
bu zaten omegle fakat ismi değişti diye biliyorumome tv yeni mi ? Yoksa bildiğimiz omegle mi ?![]()
hocam azar da hep kudurmuş dayılar yok mu yaomegle tinder azar discord
litmeç azar tinder zuchat vardı bide yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar Ücretsiz Veya Bir Yere Kadar Ücretli Fakat Bir Bölümü Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri Hangileri Sizce ?
Tinder Yada Bado Benzeri Uygulamalarda Olabilir