Bildirimler Butonun Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba sevgili yöneticiler, bir çoğumuz aslında bu sorun ile karşılıyor ama fazla dikkat etmiyor sanırsam.
1588090988039.png

bildirimler butonuna 1 defa tıkladığımızda (kırmızı işaretli yer) bildirimleri açıyor. 2. defa tıkladığımızda normalde kapanması gerekirken onun yerine bizi bildirimlerin olmuş olduğu ana sayfaya yönlendiriyor. onun yerine a href linkini bildirimler yazan (mavi işaretli yer) konulsa bence daha iyi olabilir çünkü bildirim sekmesini kapatmak istediğimiz zaman bizi farklı bir yere yönlendiriyor. belki hata değildir bana öyle geliyordur. iyi forumlar.

EDİT: Facebook bildirimleri gibi düşünebilirsiniz. Biraz da alışkanlıktan kaynaklanıyor.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben ordan başka biyere tıklıyorum kapanıyor ortaya felan

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hata değil kanka öyle o

Üye
7 HİZMET YILI
site öyle tasarlanmış galiba kanka boşluğa falan tıklayınca kapanıyor

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sayfanın herhangi boş bir yerine tıklayınca tüm bildirimlere gitmiyor ama dediğin gibi öyle bir sıkıntı var o da sitenin nazarı olsun :D

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynen, sürekli bu sorunla karşılaşıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba sevgili yöneticiler, bir çoğumuz aslında bu sorun ile karşılıyor ama fazla dikkat etmiyor sanırsam.
Ekli dosyayı görüntüle 39437
bildirimler butonuna 1 defa tıkladığımızda (kırmızı işaretli yer) bildirimleri açıyor. 2. defa tıkladığımızda normalde kapanması gerekirken onun yerine bizi bildirimlerin olmuş olduğu ana sayfaya yönlendiriyor. onun yerine a href linkini bildirimler yazan (mavi işaretli yer) konulsa bence daha iyi olabilir çünkü bildirim sekmesini kapatmak istediğimiz zaman bizi farklı bir yere yönlendiriyor. belki hata değildir bana öyle geliyordur. iyi forumlar.
Log Out your id and before log in your id . your problem is solve .

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum hata değil çünkü bildirimlere gitmek için konulmuş açıyorsun mesela 1 kere tıklayıp baktığın mesajı göremiyorsun bir kez daha tıklayıp tam ekranda bakıyorsun pek takılıncak bi durum değil ama sendeki el alışkanlı diye düşünüyorum ama belkide düzenlenebilir iyi forumlar ^^

Üye
7 HİZMET YILI
Bu sorun değil aslında olması gereken şey. Bildirimlere 2. defa tıklamak yerine sağ veya sol boşluğa tıklayarak kapatabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
If you click on any empty part of the page you do not go to all notifications, but as you said, there is such a problem and allow the site to be good

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence üstüne basınca kapansın Bildirimler yazısına tıklayınca o sayfaya yönlendirsin. Böyle de sorun yok aslında boş yere tıklayınca kapanıyor

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum forumlar bu şekilde tasarlanıyor zaten, bu bir hata değil yani.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
1 kez tıklamak bildirimleri açar sayfada boş bir yere tıklamak o sekmeyi otomatik olarak kapatır. bildirim iconuna 2 kez tıklamak tüm bildirimleri açar lock (hızlı erişim sağlansın diye yapılmış bişe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...