- Konuyu başlatan
Üye
Hangi Paketi Kullanıyorsun Dostum ?Tavsiye Ederim Ben Mutlu Kaldım
Post automatically merged:
Teşekkür Ederim Önerin İçinben vodafone kullanıyorum 100 mbs 20 upload verilen internet hızımında %95 ini rahat kullanabailiyorum 90 tl veriyorum bu siteyide ilk deafa duyuyorum vodafone daha uygun diyebilirim![]()
Paketin Link'ini Paylaşır Mısın Dostum ?Ben superonline kullanıyorum.Kotasız 50 download 20 upload 70 tl. 50 downloadın 50'sinide cayır cayır kullanıyorum.Benim kullandığım paket hala var mı bilmiyorum ama bir bak superonline ye.Ben çok memnnum
Bakacağım Dostum Önerin İçin Teşekkürler.Turksat kablonet. Hem ucuz hem de hizlaei cok iyi.
Bakacağım Dostum Önerin İçin Teşekkürler.Alt yapın varsa kardeşim turksat geçmeni tavsiye ederim sıkıntısız
50 Mbps Olanı Düşünüyorum .Hangi paketi düşünüyorsun bunun gibi millenivom gibi firmalar çok şikayet alıyorlar biraz daha pahalı olsa bile vodafone,kablonet gibi firmalara yönel bence
There Are 35 Mbps Packages That I currently Usei think 16 mbps is best for you what is your opinions
Limitsiz Tarifeleri De Var Dostum .aleyküm selam bu ınternette akk lımıtı var sanırsam bunda interneti az kullanayım hızlı olsun parasıda az olsun dıyorsan tercıh edebılırsın
Son düzenleme: