özeliklerini bilmiyorum ama ram 16 gbDarboğaz oluyordur ramlerini söyleyebilir misin özelliklerini?
yüklu virus de bulaşamaz sadece steam dışı yükleme yapmadımdriverları yukle ada virus bulaşmıştır
varssd'in varmı kardo
EttimNe yaparken kilitleniyor? Görev Yöneticisini kontrol ettiniz mi ve kötü amaçlı yazılımların varlığını da kontrol ettiniz mi?
50 DERECE falan iştekanka çok ısınmadan olabilir yada uygulaması sende olmayabilir
o nasıl oluyorBiostan ramleri mhz degerini artirdin mi
bilgasiyarcıya götursem eşya calarmıİmkanı yok kasmamasi lazim, teknik servis çağır driver kurulumu yapsın yapabilirsen sen yap. Eksik bir şey vardır.
sanırım darboaz varBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
al kontrol et bakim eksik yanlış bir şey var mı senin için baktım darboğaz olmaması gerekiyor senin başka bir problemin var bunlar şöyle olabilir.
ram
monitör ( çözünürlük )
anakart
bi kontrol et yanlışsa yaz bana
ĞQWEĞĞQWĞQWĞE kalsınpirinç dok kanka kasa su almıştır 5kg baldo pirinc al
yani doğru aslında izmirde yaşiyorum bu pc yide bilgasiyarcı dizdiBilgisayarcı bilgisayarının parçasını çalmaz fakat bazi kötü niyetli servisler parça yerine daha eski yıpranmış parçaları takabiliyor nadirde olsa. Bu durumu bilgisayarcıya belirtmende fayda var. Özellikleri bu bu gibisinden söyle ki oyletbir sey yapmaya kalkmasin. Bursalı bir arkadaşım Vatan'da garanti icin laptobu verdiginde 512 gb ssd yerine 256 takmislardi. Hiçbir mağazaya güvenmemek gerekir tedbirli olduğun sürece sorun yaşamazsınız.
Bu durumda aldığın yere git elbette. Senin icin en güvenilir yer orası. Ben kendin topladın diye böyle bir tedbir yazısı yazmak istedimĞQWEĞĞQWĞQWĞE kalsın
Post automatically merged:
yani doğru aslında izmirde yaşiyorum bu pc yide bilgasiyarcı dizdi
dostum vermeden önce her özelliği fotoğrafla pcden ekran kartını ramleri felan bisey olursa dava aç pcye yükseltme yaparsın gelen paraylaĞQWEĞĞQWĞQWĞE kalsın
Post automatically merged:
yani doğru aslında izmirde yaşiyorum bu pc yide bilgasiyarcı dizdi
Davalar hemen kazanılmıyor bu arada, en kısa dava bile bir kac ayı buluyor.dostum vermeden önce her özelliği fotoğrafla pcden ekran kartını ramleri felan bisey olursa dava aç pcye yükseltme yaparsın gelen parayla