[Bilgi] CS50X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Önsöz

Bugün ki bilgi köşemizde bahsedeceğim konu bilgisayarla alakalı ilgisi olan herkesin yararlanabileceği bir konu. Bu bilgi konularının sadece sizlerin bilgilenmesi için yaptığımdan dolayı yorumlara kapattırıyorum karar değiştirmediğim sürece böyle ilerleyecek. Konu içeriğini beğenirseniz/beğenmesseniz emojiler ile gösterebilirsiniz veya bana mesaj atabilirsiniz.

CS50X

CS50X Nedir? CS50X Harvard Üniversitesinin profesörlerinden birisi olan David J. Malan tarafından verilen Bilgisayar Bilimi adlı derstir. Peki bu ders hakkında neden bir yazı hazırlıyorum. Çünkü bu ders türkçe dublaj ve altyazılı şekilde bir çok gönüllü tarafından çevrilip yayınlanmaya başlandı. Hemde tamamiyle ücretsiz bir şekilde. Linkler kısmında vereceğim siteye girip kayıt olduktan sonra 0. haftadan başlabilirsiniz. Kurs içeriği genel olarak C dili / Diziler (Array) / Algoritma / Hafıza / Veri Yapıları / Python / SQL gibi konular yer alıyor.

Bitirmeden
Kurslar hafta hafta yayınlanacakmış böylelikle derslerin senkron bir şekilde ilerlemesi hedefleniyor.
Kursu herkese tavsiye ederim.

Linkler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...