Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Merhaba değerli forum kullancıları ben hepinizin nefret ettiği (!) Rusça bilmeyen rus editör olduğum zamandan kalma konu açma alışkanlığı sanırım hala devam ediyor
.
Ara ara bu şekilde konular açıp çeşitli konuları sizinle paylaşmayı düşünüyorum.
Bugün kendilerini ara ara takip ettiğim bir stüdyodan bahsedeceğim.
SixMoreVodka Stüdyosunun Riot Games adına yaptığı tüm çalışmaları görmek için
SixMoreVodka Riot Games'in haricinde bir çok büyük şirketle anlaşıp adını çizim alanında duyurmuştur. Bu şirketlerden bazıları ise: Ubisoft, Activision, Sony, Warner Bros, Marvel, Nike.
SixMoreVodka Stüdyosunun paylaşımlarını görmek için
Not: Konu içerisinde gerekli yerlere erişmeniz için linkler vardır.
İyi Forumlar
Ara ara bu şekilde konular açıp çeşitli konuları sizinle paylaşmayı düşünüyorum.
Bugün kendilerini ara ara takip ettiğim bir stüdyodan bahsedeceğim.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
kısaca SMV 2010 yılında çizim tasarım şirketi olarak Almanya/Berlin'de kurulmuştur. Şirketin çalışma alanları hikaye anlatımı, karakterler, ikonik imgeler genel olarak çizimin ele alındığı tüm işleri yapmaktadırlar. Stüdyo 2014 yılında
Giriş Yap
ile anlaşarak
Giriş Yap
ve
Giriş Yap
oyunlarının Splash Art larının çizimlerini yapmışlardır.SixMoreVodka Stüdyosunun Riot Games adına yaptığı tüm çalışmaları görmek için
Giriş Yap
e tıklamanız yeterlidir.SixMoreVodka Riot Games'in haricinde bir çok büyük şirketle anlaşıp adını çizim alanında duyurmuştur. Bu şirketlerden bazıları ise: Ubisoft, Activision, Sony, Warner Bros, Marvel, Nike.
SixMoreVodka Stüdyosunun paylaşımlarını görmek için
Giriş Yap
.Not: Konu içerisinde gerekli yerlere erişmeniz için linkler vardır.
İyi Forumlar