Çözüldü Bilgisayar açılınca CMD açılıp kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımı acınca saliselik bir CMD açılıyor ve sonra kapanıyor. Neden oluyor bu acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arama yerine CMD yazıp sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçenegi ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştır.

İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat.

Sonucu bekliyor olacağım.
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben mining virüsü yemiştim o günden beri var virüsü kaldırdım ama halen bilgisayar açıldıktan sonra saliselik açılıp kapanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Başlangıçta açılan programlardan biri güncelleme veya başka bir şey için açıyordur bende de oluyor.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arama yerine CMD yazıp sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçenegi ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştır.

İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat.

Sonucu bekliyor olacağım.

Çözüm

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bununla ilgili sana bir yönlendirme yapacağım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gerekli tüm işlemleri sağlayabilirsin.

Bu durumun tam olarak neyden kaynaklandığını uzun uzade anlatabilirim ancak yazılımsal terimlerle kafanı karıştırmak istemem.
Yönlendirmiş olduğum link üzerinden tüm sorularına yanıt bulabilirsin, adımları izlemen yeterli.

NOT : Bu bir explorer.exe sorunudur.

İyi forumlar, iyi eğlenceler dilerim.

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka bilgisiyarını güvenli modda başlat virüs taraması yap sonra bi format at güzelce içinde sıkıntı kalmadan daha iyi olur

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aynı durum bazen bana da denk geliyor. Sürekli değil ama arada sırada 2-3 CMD ekranı açılıp hemen kapanıyor bilgisayar açıldığında.
Post automatically merged:

bunu ınternetten buldum ben yaptım bende oldu deneyın ıstersenız

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.(Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyebilirsiniz) Açıldığında,
sfc /scannow yazın. Taramanın bitmesini bekleyin ve bir hata bulduğunu yazarsa bilgisayarı yeniden başlatın. Hata bulunmadı yazarsa bana tekrardan söyleyin. Virüs olma ihtimali çok düşük. Bayağı bir AV ile taramışsınız. Eğer virüs var ise Windows sıfırlama ile silinmez. Orijinal olmamasıyla alakası var mı emin değilim. KMSpico kullanıyorsanız, My Digital Life adlı forumdaki orijinal halini indirdiniz değil mi? Farklı bir yerden indirdiyseniz de virüs bulaşmış olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...