hocam onun sorunu çok ısınmaktan oluyor bende de oluyor ram tak çıkar yap biosa attıgında ve birazcık bilgisayarı beklet soğusunBilgisayar da hdd kullanıyordum yeni ssd aldım taktım biosta ssd görünmüyordu bilgisayarı yeniden başlatıp baktığımda kullandığım hdd de görünmüyor kablolarda sorun yok soketler sağlam ve oturuyor anakart modeli asus prime b450m k ıı aldığım ssd sata 3 2.5 6g/s ( ssdye nasıl Windows Kurabilirim)
Bilgisayar hiç açılmadı yeni aldığım ssdyi taktım biosa girdim algilamadi sonradan kullandığım HDD de algilamadihocam onun sorunu çok ısınmaktan oluyor bende de oluyor ram tak çıkar yap biosa attıgında ve birazcık bilgisayarı beklet soğusun
kablolarda sorun olabilirmi hocam yeni kablo almanız gerekebilir belkiBilgisayar hiç açılmadı yeni aldığım ssdyi taktım biosa girdim algilamadi sonradan kullandığım HDD de algilamadi
Sanmıyorum öyle olsa acilmazdibios pilinde sorun var hocam yani benim bilgisayarcım bana öyle demişti
Fazladan kablom var denedim fakat durum değişmiyorkablolarda sorun olabilirmi hocam yeni kablo almanız gerekebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?