Bilgisayar açılırken bu bölüm nasıl kapatılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
642C89BA-189A-40B7-A678-8DF9CA5C2AD9.jpeg

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, bilgisayar açılıyorsa bence çok takılma ama rahatsız ediyorsa yazacaklarımı yapabilirsin, fakat yaparken dikkatli olmanı öneririm.

1-) Fast Boot özelliğini etkinleştirebilirsin: Ekrandaki bilgileri atlar. BIOS veya UEFI ayarlarına gir, "Boot" veya "Advanced" sekmesini bul ve "Fast Boot" özelliğini etkinleştir. Ardından kaydet ve çık.

2-) Logo (Splash) ekranını kullanabilirsin: Bu özellik genellikle "Boot", "Advanced" veya "Advanced BIOS Features" gibi bölümlerde bulunur. "Logo Display" veya "Splash Screen" seçeneğini etkinleştir, ardından kaydet ve çık.

3-) BIOS'unu güncelleyebilirsin: Knk pc ile aram hiç yok diyorsan buna bulaşmamanı tavsiye ederim.

İşlemlerin tümünde BIOS ile uğraşacağın için tekrar dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. Bu dediklerim hakkında video falan bulabilirsen senin için daha yararlı olur.
İstersen benim dediklerimi yapmadan biraz daha mesaj bekle belki daha kolay bir çözüm yöntemi vardır. :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı yeniden başlat biosa gir boot menüsünden fast boot menüsü var bu win 10 u hızlı başlatmaya yarayan yerdir fast boot şeçili olduktan sonra pc nin problem yapacağını zanettmem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilgisayar çökmüş olabilir bu nedenle format yada sıfırlama yapa bilirsin ama birazda araştır sorun buda olmaya bilir .

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk en mantıklısı format at. İstemiyorsan atmak pc gün geçtükçe daha fazla ölmeye daha yavaşş açılmaya başlar. Ben yaşadım en son format atıp yeni ram+işlemci aldım

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kapatırsan biosa girmez haberin olsun fast boost bölümünden kapatıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...