hangi antivirüsü önerirsinEvet virus vb tarz biseler varsa sistem çökmüş olabilir sağlam antivirüs programlarini dene nerde ne indirdiğini bilmemde temiz bi format at en son olmazsa
Antivürüsten ziyade dosyalarını saklayabilirsen sakla, önemli olanları al, temiz bir format at derim.hangi antivirüsü önerirsin
format yerine düzgün bir antivirüs yok muAntivürüsten ziyade dosyalarını saklayabilirsen sakla, önemli olanları al, temiz bir format at derim.
Düzgün antivürüs olsa bile bazı trojen veya virüs gibi yazılımlarla başa çıkamıyor bende yaşamıştım. Antivirüs fayda etmiyor hatta dosyayı silemiyordu bile Admin yetkisi istiyordu vermeme rağmen silemiyordu o yüzden format atmıştım sana önerebileceğim şey format.format yerine düzgün bir antivirüs yok mu
eğer ya trojan gibi fazla zararlı birşey yoksa diye demiştim. boşyere baştan kurulum olmasın.Düzgün antivürüs olsa bile bazı trojen veya virüs gibi yazılımlarla başa çıkamıyor bende yaşamıştım. Antivirüs fayda etmiyor hatta dosyayı silemiyordu bile Admin yetkisi istiyordu vermeme rağmen silemiyordu o yüzden format atmıştım sana önerebileceğim şey format.
Dediğim gibi zararı tam ölçmek gibi bir şey varmı bilmiyorum ama silinse bile bir yerlerde kendini saklayabilir keylogger şeklinde çalışıp tüm şifrelerini alabilir. Bizzat mailim çalınmıştı youtube ye saçma sapan videolar atılmıştı 10-15 tane sırf 1 trojen yüzünden.eğer ya trojan gibi fazla zararlı birşey yoksa diye demiştim. boşyere baştan kurulum olmasın.
Cihazın kendi koruması yok mu en güvenilir ve sağlıklısı o benceformat yerine düzgün bir antivirüs yok mu
var fakat bu koruma ile korunduğumu sanmıyorumCihazın kendi koruması yok mu en güvenilir ve sağlıklısı o bence
peki önerini göz önünde bulunduracağım. iyi gecelerDediğim gibi zararı tam ölçmek gibi bir şey varmı bilmiyorum ama silinse bile bir yerlerde kendini saklayabilir keylogger şeklinde çalışıp tüm şifrelerini alabilir. Bizzat mailim çalınmıştı youtube ye saçma sapan videolar atılmıştı 10-15 tane sırf 1 trojen yüzünden.
anlamadım. Direk yüksek bir ses ile bip sesi geliyorBip diye gelen sen genelde anakart buzzerinden gelen uyarı sesidir. O sese göre hata bulunur. Uyarı sesi hoparlörden mi anakarttan mı geliyor ?
Hocam önerebilecegim program malwarebytes ama yinede format daha temiz olurformat yerine düzgün bir antivirüs yok mu
Gelen bip sesi kasadan mı yoksa hoparlördenmi geliyor ? Hoparlörü kapat bakalım kasadan mı geliyor bak.anlamadım. Direk yüksek bir ses ile bip sesi
malwarebytes indirip virüs taraması yapBilgisayarı açıyorum ve siyah ekranda kalıyor. Bu 10 dakika sürüyor. Daha sonra şifre girme erkanına geliyor. Şifreyi giriyorum Masaüstü ekranı gelirken bip diye ses geliyor ve klavye mouse çalışmıyor. Klavye ve farenin kablolarını söküp geri takıyorum, çalışıyor. 5 dakika sonra tekrar gidiyor. Sorunu yaşayanlar geri dönüş yaparsa çok mutlu olurum.
(Bilgisayarı kapatmadan önce oyun indirmiştim. Bundan şüphelendim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?