Çözüldü Bilgisayar açılıyor fakat mouse ve klavye sorun çıkarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı açıyorum ve siyah ekranda kalıyor. Bu 10 dakika sürüyor. Daha sonra şifre girme erkanına geliyor. Şifreyi giriyorum Masaüstü ekranı gelirken bip diye ses geliyor ve klavye mouse çalışmıyor. Klavye ve farenin kablolarını söküp geri takıyorum, çalışıyor. 5 dakika sonra tekrar gidiyor. Sorunu yaşayanlar geri dönüş yaparsa çok mutlu olurum.

(Bilgisayarı kapatmadan önce oyun indirmiştim. Bundan şüphelendim)

Çözüm
Evet virus vb tarz biseler varsa sistem çökmüş olabilir sağlam antivirüs programlarini dene nerde ne indirdiğini bilmemde temiz bi format at en son olmazsa
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Evet virus vb tarz biseler varsa sistem çökmüş olabilir sağlam antivirüs programlarini dene nerde ne indirdiğini bilmemde temiz bi format at en son olmazsa

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
format yerine düzgün bir antivirüs yok mu
Düzgün antivürüs olsa bile bazı trojen veya virüs gibi yazılımlarla başa çıkamıyor bende yaşamıştım. Antivirüs fayda etmiyor hatta dosyayı silemiyordu bile Admin yetkisi istiyordu vermeme rağmen silemiyordu o yüzden format atmıştım sana önerebileceğim şey format.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Düzgün antivürüs olsa bile bazı trojen veya virüs gibi yazılımlarla başa çıkamıyor bende yaşamıştım. Antivirüs fayda etmiyor hatta dosyayı silemiyordu bile Admin yetkisi istiyordu vermeme rağmen silemiyordu o yüzden format atmıştım sana önerebileceğim şey format.
eğer ya trojan gibi fazla zararlı birşey yoksa diye demiştim. boşyere baştan kurulum olmasın.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eğer ya trojan gibi fazla zararlı birşey yoksa diye demiştim. boşyere baştan kurulum olmasın.
Dediğim gibi zararı tam ölçmek gibi bir şey varmı bilmiyorum ama silinse bile bir yerlerde kendini saklayabilir keylogger şeklinde çalışıp tüm şifrelerini alabilir. Bizzat mailim çalınmıştı youtube ye saçma sapan videolar atılmıştı 10-15 tane sırf 1 trojen yüzünden.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Cihazın kendi koruması yok mu en güvenilir ve sağlıklısı o bence
var fakat bu koruma ile korunduğumu sanmıyorum
Post automatically merged:

Dediğim gibi zararı tam ölçmek gibi bir şey varmı bilmiyorum ama silinse bile bir yerlerde kendini saklayabilir keylogger şeklinde çalışıp tüm şifrelerini alabilir. Bizzat mailim çalınmıştı youtube ye saçma sapan videolar atılmıştı 10-15 tane sırf 1 trojen yüzünden.
peki önerini göz önünde bulunduracağım. iyi geceler

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Norton diye bir program var hocam paralı bak derim 9.8 puan almış

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
antivirüs olarak kaspersky ve malwarebytes öneririm fakat tam tarama yaptıktan sonra ikisiyle de ayrı ayrı kendiniz de bütün dosyaları kontrol edin derim

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bip diye gelen sen genelde anakart buzzerinden gelen uyarı sesidir. O sese göre hata bulunur. Uyarı sesi hoparlörden mi anakarttan mı geliyor ?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Format atmanı öneririm bi virüsten kaynaklı olabilir en basit at bitsin çözülsün antivirüsle falan uğraşma

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bilgisayarı açıyorum ve siyah ekranda kalıyor. Bu 10 dakika sürüyor. Daha sonra şifre girme erkanına geliyor. Şifreyi giriyorum Masaüstü ekranı gelirken bip diye ses geliyor ve klavye mouse çalışmıyor. Klavye ve farenin kablolarını söküp geri takıyorum, çalışıyor. 5 dakika sonra tekrar gidiyor. Sorunu yaşayanlar geri dönüş yaparsa çok mutlu olurum.

(Bilgisayarı kapatmadan önce oyun indirmiştim. Bundan şüphelendim)
malwarebytes indirip virüs taraması yap

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hdd veya ssd sürücünden kaynaklı bir sorunmuş gibi görünüyor oyun indirdikten sonra oldu diyorsan muhtemelen ondandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...