AMD 5600X intelde neye eşittir biliyormusun?eternal fire ın hazır kasaları var bakabilirsin
Bazen düşünürsün ama söyleyemezsin ve bazen birisi söyler sigara yakıp dinlersin20bin tl bütçeye isteklerin çok düşük kalıyor cidden alacaksan güzel bir kasa toplarım sana ama hayal olarak almak istiyorsan bizi ugrastırma
Amdyi mi tavsiye edersin?yo alakası yok arkada pc öner dedi bende almayı düşündüğüm icin araştırma yaparken o indirim gördüm oda yararlansın istedim
Bunu beğendim kendim biraz ekleme yaparım ve sağlam olur herhalde, zaten monitör falan varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
satın almak istersen hdd ekleyebilirsin farklı sitelerde gezindim fakat yukarıdaki sistem 20000 TL'ye alınabilecek en iyi sistemlerden birisi
şu anki Türkiye'nin durumunda biraz daha beklediğin her vakit zarar edersin dostum paran varsa şimdi alacaksın. sana özellikle bir bilgisayar önermiyorum ama casper kesinlikle ve kesinlikle alma. diğer markalardan daha ucuz oluyor ama bir şeyleri sürekli sıkıntı çıkarrıyor. bir süre sonra kendini sürekli serviste bulursun. üstelik oyun oynayacaksan günümüzde amd bilgisayar kullanman daha mantıklı.Sizce biraz daha bekleyip daha iyi birşey mi almalıyım?
Laptop almak istemiyorum, masaüstü fiyatını 25 bin tl yapabilirim amd mi yoksa intel mi almalıyım?laptop istersen monster tulpar öneririm
masaüstü istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendin ssd ve hdd eklemesini yapabilirsin dostum
intel 11.nesil bir işlemcili bir pc seçebilirsin 20k'lık bir pc'ye de intel 11. nesil yakışır dostumLaptop almak istemiyorum, masaüstü fiyatını 25 bin tl yapabilirim amd mi yoksa intel mi almalıyım?
Yardımın için teşekkür ederim kafamda hemen hemen ne alıcağıma karar verdimintel 11.nesil bir işlemcili bir pc seçebilirsin 20k'lık bir pc'ye de intel 11. nesil yakışır dostum
ne almak istiyorsun peki ?Yardımın için teşekkür ederim kafamda hemen hemen ne alıcağıma karar verdim
3060 istiyorum fiyatı 25 bine kadar çıkarıcam biraz daha sağlam olsunne almak istiyorsun peki ?
rtx 3060'dan yukarı çıkarsan 20k'yı aşarsın
Bütçe : 20000
Kullanım Alanı : Oyun
İstediğiniz Parça : intel işlemci istiyorum amd den pek anlamam i5 veya i7
İşlemci/Ekran Kartı Markası :intel
İstediğiniz Kapasite : 2 tb
Tavsiye verebilirmisiniz