combofix yükle tarat başka birşey gelmiyor aklıma çünkü aşırı saçma geldi banaEvet başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarım arızalı ama öyle bildiğiniz arızalardan değil ha çok saçma bir arıza bilgisayarım saat 20:00 demeden açılmıyor isterse 19:59 olsun fark etmiyor bide kapanma olayı var arada bi işten eve geç dönüyorum sabaha kadar oynamak istiyorum ama olmuyor bilgisayar sabah 8:00 da da kapanıyor çıldırttı beni
rat olması imkansız çünkü adamın bilgisayarı her gün aynı saatlerde kapanıyor format atmış yani bir virüs olma ihtimali çok az bilgisayar arızası yüksek ihtimalleMerhabalar,
Bilgisayarınızın hard-disk veya farklı bölümlerine sızan bir virüs, bilgisayarınızı kapatıyor. Dark-Comet RAT da olabilir lâkin okuduğuma göre format atmışsınız. Bu %100 bir virüstür. Yeni bilgisayar almayı, veya hard-disk'inizi kontrol ettirip değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Saygılar
Memory Hackers - 2018
virüs değil bilgisayar arızası olmalı bios kontrolü yap bios güncellemelerini kontrol et ardından combofix ile tarat pc yi daha öncede yazdımhangi virüs bana 8 den 8 ze bana bilgisayar oynama imkanı veririki
hangi virüs bana 8 den 8 ze bana bilgisayar oynama imkanı veririki
2 nedenı olabılır 1. sı bir virus atmıstır dırek o ayarlar degıstırlmıstır ebebeyın denetımı var orda kacta kapatılcagı kacta acılcagı var orası vıruslenmıstırEvet başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarım arızalı ama öyle bildiğiniz arızalardan değil ha çok saçma bir arıza bilgisayarım saat 20:00 demeden açılmıyor isterse 19:59 olsun fark etmiyor bide kapanma olayı var arada bi işten eve geç dönüyorum sabaha kadar oynamak istiyorum ama olmuyor bilgisayar sabah 8:00 da da kapanıyor çıldırttı beni
virüs değil bilgisayar arızası olmalı bios kontrolü yap bios güncellemelerini kontrol et ardından combofix ile tarat pc yi daha öncede yazdım
anlamıyorsun sanırım arkadaşım format demek hard-disk sıfırlaması yeniden yüklemesi demek bios ile ilgili bir sıkıntı saçmalıyorsun virüs ile alakası bile yokMerhabalar,
Bu olay %100 virüstür çünkü bilgisayar kendi kendini dakik bir şekilde kapatmaz. Bulaşan virüs, hard-disk'e bulaşmış olabilir. Her ne kadar bilgisayarına format atarsan, hard-disk'e format atamazsın.
Saygılar,
Memory Hackers - 2018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?