Bilgisayar Aşırı Isınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Benim bilgisayarın fani soğuk üflemek yerine sıcak üflüyor ve oyun oynarken o kadar ısınıyor ki defalarca bilgisayar kapanıyor aslında sistem gayet iyi ama bilgisayar ısındığı için (70-80° vardır) sürekli kapanıyor. oyun oynamıyorken sıkıntı olmuyor ama kasayı kontrol ettiğimde yine ateş gibi yanıyor resmen.
Yeni bir fan almak istiyorum aşağıya fan önerilerinizi bekliyorum dandik bir şey olmasın mümkünse ama fiyatı da çok yüksek olmasın lütfen

Son düzenleme:
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Ben bilgisayara soğutucu aldım.
Pc çok fena bir şekilde ısınıyor ve bir zaman sonra soğutucu sıcak hava vermeye başlıyor ama performansı düşürünce rahatladı...

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkür ediyorum uzun uzun yazmışsın üşenmeyip :D Ellerine sağlık inceliyorum kardeşim.
Ben bu arada tahminen 70-80 dedim tam olarak bilemiyorum değerini ama bilgisayarı kapatacak derecede ısınıyorsa 70 vardır bence
Olayın ciddiyetini halen kavrayamamışsın sanırım 70 derece normal mi? ... processinde yumurta pişirirsin ya yapma gözünü sevim :) Kasayı ağlatıyon resmen. O donanım seni yarı yolda koymadığına dua et senin için direniyordur belki ;)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Olayın ciddiyetini halen kavrayamamışsın sanırım 70 derece normal mi? ... processinde yumurta pişirirsin ya yapma gözünü sevim :) Kasayı ağlatıyon resmen. O donanım seni yarı yolda koymadığına dua et senin için direniyordur belki ;)
Ben ne kafadayım biliyo musun kasa falan umurumda değil ama bu sorun olmasa güzel olurdu :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben ne kafadayım biliyo musun kasa falan umurumda değil ama bu sorun olmasa güzel olurdu :D
Bu kafayı konunun başına yazsaydın dipnot olarak yorum yazmayı bırak ilgilenmezdim bile qq. Neyse emek emektir senin gibi sorun yaşayan arkadaşlar olursa girip okuyup yararlansınlar makale yaptık resmen oraya..

Geçmiş olsun umarım düzelir. (Çok beklersin oturarak nah düzelir. Yazık lan o makineye)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...