işlemci İntel İ3 5.nesilbilgisayar hakkında bi bilgi verirsen yardımcı olacağım. (işlemci veya marka gibi)
termal macunu en son ne zaman değiştirdin ?Beyler Benim Bilgisayar 2-3 Günden Beri Aşırı Isınıyor Ve Oyunlarda Aşırı FPS DROP YİYORUM Sebebi Nedir Birde Arada Sırada Fan Sapıtıyor Deli Deli Sesler Çıkartıyor Sanki Sistem Zorlanıyor Gibime Geliyor Ama Sistemim iyi sebebi nedir yada neyden Kaynaklanıyor Olabilir
1 yıl oluyortermal macunu en son ne zaman değiştirdin ?
sanmam ama daha 1 hafta olmadı format atalıkanka kullandığın yüklediğin uygulamalardan kaynaklı olabilir veya virüs bulaşmış olabilir bazı virüsler bulaştıkları bilgisayarı kullanılamaz duruma getirilcek şekilde kodlandığı için seninde bilgisayarında fps droplar başlamış ve aşırı ısınmaya başlamış olabilir
kasanın içini aç bak bakıyım fanların oraya çok toz birikmiş mi ona göre yardımcı olayım nasıl temizleyeceğin hakkında ama büyük ihtimal bi termal macun değişmesi gerekiyodurtermal macunu en son ne zaman değiştirdin ?
1 yıl oluyor
kasanın içini aç bak bakıyım fanların oraya çok toz birikmiş mi ona göre yardımcı olayım nasıl temizleyeceğin hakkında ama büyük ihtimal bi termal macun değişmesi gerekiyodur1 yıl oluyor
Post automatically merged:
sanmam ama daha 1 hafta olmadı format atalı
fanlarda var ama fanlara erişemiyorum iç taraftan kilitlikasanın içini aç bak bakıyım fanların oraya çok toz birikmiş mi ona göre yardımcı olayım nasıl temizleyeceğin hakkında ama büyük ihtimal bi termal macun değişmesi gerekiyodur
kasanın içini aç bak bakıyım fanların oraya çok toz birikmiş mi ona göre yardımcı olayım nasıl temizleyeceğin hakkında ama büyük ihtimal bi termal macun değişmesi gerekiyodur
Beyler Benim Bilgisayar 2-3 Günden Beri Aşırı Isınıyor Ve Oyunlarda Aşırı FPS DROP YİYORUM Sebebi Nedir Birde Arada Sırada Fan Sapıtıyor Deli Deli Sesler Çıkartıyor Sanki Sistem Zorlanıyor Gibime Geliyor Ama Sistemim iyi sebebi nedir yada neyden Kaynaklanıyor aşırı
ısıdan dolayı kasma yapıyordur soğutucu fanları kontrol etLeptoplar bakıma gerçekten çok muhtaç. 1 Yıl olmuş termal macunlarını yenile, içini temizle. gereksiz arka plan uygulamalarını kapat ve programları sil.
kasanın içini aç bak bakıyım fanların oraya çok toz birikmiş mi ona göre yardımcı olayım nasıl temizleyeceğin hakkında ama büyük ihtimal bi termal macun değişmesi gerekiyodur
kanka o zaman yukarda bi arkadaşın dediği gibi termal macun+soğutucu alırsan sorunun bi nebze olsa da çözülür diye düşünüyorumfanlarda var ama fanlara erişemiyorum iç taraftan kilitli
hem laptop var hem de pc var ama şuan arıza laptop da laptop şuan kapalı pc den geziniyorumSistem özelliklerini bilirsek daha çok yardımcı olabiliriz. Ama birkaç yöntem yazayım.
1- Eğer laptop ise bilgisayarın altını kapatmayacak şekilde kullan, bir destekleyici alabilirsin, yatakta kullanmamaya çalış.
2- Bilgisayarın içine açıp temizleme yapabilirsin, özellikle fanları temizle.
3- Fan hızını arttırmayı deneyebilirsin, "SpeedFan" uygulamasını kullanabilirsin.
4- PC içerisindeki kabloları birbirine sabitlemeyi ve bilgisayar içerisinde alan açmaya çalış, bu şekilde hem hava akışını açmış olursun hem de tozlanmayı önlemiş olursun.
yarın ilk işim onu yapmak termal macun+fanLeptoplar bakıma gerçekten çok muhtaç. 1 Yıl olmuş termal macunlarını yenile, içini temizle. gereksiz arka plan uygulamalarını kapat ve programları sil.
işlemcin cok eski. tahminimce kasadan hava cıkısı azdır.işlemci İntel İ3 5.nesil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?