Bilgisayar Donup Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün bir sorunumdan bahsedeceğim sizlere bilgisayarda lol ve pugb mobile oynarken bir süre sonra oyun ekranı donuyor sesler tamamen gidiyor ekran öylece kalıveriyor bekledim 1 saat felan birşey olmadı anca tekrar başlatınca geri açılıyor bilgisayar 4 5 defadır oldu 15 gün tatile çıktım bilgisayar dinlendi o kadar dün yine aynısı 2 kere oldu bunun çözümünü bilen arkadaşlar yazsın gereksiz yorumlar raporlanacaktır.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
core temp diye bir program var onu indir işlemci ısısını kontrol et , eğer bakım yaptırmadıysan pcn'e mutlaka bakım yaptır ayrıca bilgisayar masaüstü mü yoksa laptop mu ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
islemci ve ekran kartı sıcaklıklarını gosteren programlar kur oyun oynarken sıcaklıklarını kontrol et yaz aylarında benimde basıma cok geliyo bu sorunlar

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
büyük ihtimalle ısındığından oluyor yapacak birşey yok ben kasa temizliğini yapıyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Afterburner'dan sıcaklığını takip et eğer bir artış varsa oyun oynamayı bırakıp acil kendine termal macun alıp işlemci ve ekran kartını macunlamalısın temizliğini bakımı düzenli olarak gerçekleştirirsen sıkıntı çekmezsin.

Üye
5 HİZMET YILI
İşlemcin ısınıyor veya harddiskin bozulmuş olabilir yedek harddiskin veya ssdinvarsa oyunları geçirip denermisin

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Afterburner'dan sıcaklığını takip et eğer bir artış varsa oyun oynamayı bırakıp acil kendine termal macun alıp işlemci ve ekran kartını macunlamalısın temizliğini bakımı düzenli olarak gerçekleştirirsen sıkıntı çekmezsin.
kanka o macunla temizlemeyi ben bilmiyorum nerden nasıl neyle yapıldığını atarmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...