Bilgisayar ekranı bölünüyor ve yazılar kayıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir süredir süre fark etmeksizin bilgisayarımın ekranı ya ikiye bölünüyor ya da yazılar kayıyor pixeller kayıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bir sorun kalmıyor düzeliyor sonrasında tekrardan belki 1-2 dakika içerisinde belki birkaç saat içerisinde aynı şey oluyor. Aşağıya çektiğim bir fotoğrafın linkini koyuyorum. Lütfen sadece bilgisi olanlar yardımcı olmaya çalışabilir mi ? Sorun ekran kartındadır vs vs tarzında yorumlar atmazsanız daha çok sorun şundan kaynaklı olabilir şöyle çözmeyi deneyebilirsin adına olursa sevinirim. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler...

Örnek Görüntü :

ndxanwr.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sorun Çözüldü : Başına gelebilecekler için anlık ısı takibi yapsınlar ekran kartının çipinin ısınmasından dolayı oluyormuş ben de fanı %100 e çektim artık sıkıntı çıkmıyor boş bi zamanımda termal macun değişikliği yapıcam
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam çevirici kullanıyorsanız onu çıkartın başka porta takın eğer kullanmıyorsanız hdmi yada display port hangisini kullanıyorsan çıkar ve ekran kartındaki başka bi porta tak

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam çevirici kullanıyorsanız onu çıkartın başka porta takın eğer kullanmıyorsanız hdmi yada display port hangisini kullanıyorsan çıkar ve ekran kartındaki başka bi porta tak
maalesef monitörüm eski bi monitör vga girişli ekran kartımda da vga girişi yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ekran kartında sıkıntı var gibi kablolarda temassızlık yoksa geçmiş olsun gibi duruyor.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sorun Çözüldü : Başına gelebilecekler için anlık ısı takibi yapsınlar ekran kartının çipinin ısınmasından dolayı oluyormuş ben de fanı %100 e çektim artık sıkıntı çıkmıyor boş bi zamanımda termal macun değişikliği yapıcam

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...