Bilgisayar Ekranındaki Yazıları Türkçe'ye Çevirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar birkaç gündür kafama takılan bir şey var. Ben bir oyun oynuyorum ve oynadığım oyun İngilizce. Herhangi bir Türkçe yaması yok ve ayrıca Google Çeviri'den tek tek çevirmek çok zor olur oyunun tadı kaçar. Oyundaki yazılar kopyalanmıyor oyunda tonlarca yazı var zaten öyle bir şey mümkün değil.

Telefonda "Ekrana Çevir" diye bir uygulama var ve ekranın belirli bir bölümünü seçiyorsunuz o bölümdeki yazıları otomatik algılayıp istediğiniz dile çevirebiliyor. Buna benzer bir uygulama var mı? Yani istediğim uygulama şöyle olacak.

Bilgisayarımın ekranındaki (yani oyundaki tüm ekran) yazıları otomatik olarak algılayıp (çok zor olmasa gerek) algıladığı yazıları Türkçe'ye çevirecek. Böyle bir uygulama var mı diye ufak çaplı bir araştırma yaptım fakat hiçbir sonuca ulaşamadım. Benim gibi düşünen ve böyle bir uygulamaya ihtiyacı olan da kimseyi bulamadım açıkçası. Bilen bilmeyen herkes yardımcı olursa çok sevinirim.

- Konu yanlış yerde olabilir sorunuma en yakın konu buydu.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarı ile öyle bir teknoloji yok keke
Post automatically merged:

Birçok oyunun şu anda Türkçe yaması bulunuyor bence bulabilirsin

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dediğin gibi bir şey yok sadece ekran görüntüsü olarak çevirebiliyorsun o sistem de android ve ios'ta geçerli bilgisayarda kullanabilecek şuanda öyle bir program yok.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ss olarak çevirirsin ama oyunu oynarken otomatik olarak yapamazsin

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarı ile öyle bir teknoloji yok keke

Birçok oyunun şu anda Türkçe yaması bulunuyor bence bulabilirsin
birçok oyunun dediğin neredeyse kimsenin oynamadığı oyunu oynuyorum nerede bulmamı bekliyorsun

Dediğin gibi bir şey yok sadece ekran görüntüsü olarak çevirebiliyorsun o sistem de android ve ios'ta geçerli bilgisayarda kullanabilecek şuanda öyle bir program yok.
ayrıca yok diyen arkadaşlar için buldum programın ismi abbyy screenshot reader

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
birçok oyunun dediğin neredeyse kimsenin oynamadığı oyunu oynuyorum nerede bulmamı bekliyorsun

ayrıca yok diyen arkadaşlar için buldum programın ismi abbyy screenshot reader
bu screenshot senin istediği sürekli olarak çevirmek değil miydi ? öyleyse yanlış anlamışım kusura bakmayınız.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bu screenshot senin istediği sürekli olarak çevirmek değil miydi ? öyleyse yanlış anlamışım kusura bakmayınız.
araştırdığıma göre ekranın bir kısmını kırpıyorsun ve oradaki yazıları algılayıp google translate aracılığıyla çeviriyor ve türkçesini önüne koyuyor.

Üye
10 HİZMET YILI
telefonuna anlık çeviri yapan kelime uygulaması yükle

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
foto çevirisi olanlar var istersen ordan deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...