Çözüldü bilgisayar güncellemeleri nasıl devre dışı bırakılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ne yaparsam yapayım bu pc hala güncelleme alıyor yt deki neredeyse her videoyu yaptım bana yorumlarda anlatıp yardım edebilecek var mı aceba ? şuanda sadece erteleyebildim

Çözüm
Bunlara gerek yok,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu programı indirin zaten kullanmak çok basit.

windos_update_blocker_main.png

Disable'a bastığın zaman kapanır Enable'a bastığın zaman açılır sonra Apply'a bas ve tamamdır.
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Windows + R ile çalıştırı açın ve regedit yazıp enterlayın.
Daha sonra açılan kayıt defterinden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU yolunu takip edin.
Eğer “Windows” anahtarı içerisinde WindowsUpdate veya AU anahtarı yoksa, “Windows” anahtarı kısmına sağ tıklayıp yeni anahtar oluşturarak yukarıda bahsettiklerimizi oluşturabilirsiniz.
AU anahtarına geldikten sonra NoAutoUpdate değerine çift tıklayın. Değer verisi kısmına 1 yazıp tamam butonuna tıklayın.
Eğer NoAutoUpdate i göremiyorsanız, AU anahtarına tıkladıktan sonra sağ bölmedeki boş alana sağ tıklayın. Yeni > DWORD (32 bit) Değeri seçeneğine tıklayın oluşturulan yeni değeri NoAutoUpdate olarak adlandırın.
Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
bu yöntem ile devredışı bırakmayı deneyin

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Bunlara gerek yok,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu programı indirin zaten kullanmak çok basit.

windos_update_blocker_main.png

Disable'a bastığın zaman kapanır Enable'a bastığın zaman açılır sonra Apply'a bas ve tamamdır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...