Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldübilgisayar güncellemeleri nasıl devre dışı bırakılır ?
arkadaşlar ne yaparsam yapayım bu pc hala güncelleme alıyor yt deki neredeyse her videoyu yaptım bana yorumlarda anlatıp yardım edebilecek var mı aceba ? şuanda sadece erteleyebildim
Windows + R ile çalıştırı açın ve regedit yazıp enterlayın.
Daha sonra açılan kayıt defterinden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU yolunu takip edin.
Eğer “Windows” anahtarı içerisinde WindowsUpdate veya AU anahtarı yoksa, “Windows” anahtarı kısmına sağ tıklayıp yeni anahtar oluşturarak yukarıda bahsettiklerimizi oluşturabilirsiniz.
AU anahtarına geldikten sonra NoAutoUpdate değerine çift tıklayın. Değer verisi kısmına 1 yazıp tamam butonuna tıklayın.
Eğer NoAutoUpdate i göremiyorsanız, AU anahtarına tıkladıktan sonra sağ bölmedeki boş alana sağ tıklayın. Yeni > DWORD (32 bit) Değeri seçeneğine tıklayın oluşturulan yeni değeri NoAutoUpdate olarak adlandırın.
Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
bu yöntem ile devredışı bırakmayı deneyin