Üye
Bilgisayara sıfırdan bir formatlamanı öneririm sonra görüntü ayarlarını kişileştirip +8 bir ram daha takmanı ve fanını temizlemen daha iyi olur.Bilgisayar hızlandırma için ne yapmak gerekir.
SSD taktırdım başka ne gibi işlemler yapılabilir.
başlangıç uygulamalarını kapat internetten araştır baya bi hizlandirirBilgisayar hızlandırma için ne yapmak gerekir.
windows optimizasyon sorunu olan bir işletim sistemi evvela sistemi yavaşlatan şeyleri birkaç ayarla düzeltmek lazım. grafiksel olmayan tarafı işlemci hallediyor işlemcini yenileyebilirsin mesela ama oyun tarafında sorun yaşıyorsan gpu önceliğin olsun. ek olarak soğutma çok önemli kış aylarındayız sorun olmaz ama yazın baş ağrıtabilir stok soğutma çoğu zaman yeterlidir overclock yapmyıorsan sıvı so
Teşekkürler hocam.windows optimizasyon sorunu olan bir işletim sistemi evvela sistemi yavaşlatan şeyleri birkaç ayarla düzeltmek lazım. grafiksel olmayan tarafı işlemci hallediyor işlemcini yenileyebilirsin mesela ama oyun tarafında sorun yaşıyorsan gpu önceliğin olsun. ek olarak soğutma çok önemli kış aylarındayız sorun olmaz ama yazın baş ağrıtabilir stok soğutma çoğu zaman yeterlidir overclock yapmyıorsan sıvı soğutmaya gerek yok. kasa için havalandırma çok önemli hava akışını çok iyi ayarlaman lazım önden arkaya olacak şekilde fan konumlandırması idealdir. günümüz bilgisayarlarında 16 gb ram kullanmanı tavsiye ederim söyleyeceklerim bu kadar.
Teşekkürler deniycem.başlangıç uygulamalarını kapat internetten araştır baya bi hizlandirir
rica ederimTeşekkürler hocam.
Post automatically merged:
Teşekkürler deniycem.
işlemci, ekran kartını yükseltmekten başka çaren yok dostum, iyi forumlar.Bilgisayar hızlandırma için ne yapmak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?