bende tam açıklıycaktımİşletim sistemin windows'tur ona göre yazıyorum. Şuan net hatırlamıyorum ama galiba güç ayarlarından performans için en iyisini ayarla dersen artış olacaktır.
tavsiyen için çok saolAçılısta Hızlı Acılması İçin msconfingden başlatma Programlarını Kapaya Bilirsin
tavsiyen için çok saolgelişmiş sistem ayarlarından yüksek performans'a ayarla bilgisayarın içine aç iyice bi temizle fanını bi kontrol et falan filan kardeşim
tavsiyen için çok saol teşekkür ederimAçılısta Hızlı Acılması İçin msconfingden başlatma Programlarını Kapaya Bilirsin
tavsiyen için çok saolİşletim sistemin windows'tur ona göre yazıyorum. Şuan net hatırlamıyorum ama galiba güç ayarlarından performans için en iyisini ayarla dersen artış olacaktır.
Advanced SystemCare bunu kullanıyorum işe yarar deneyebilirsin ücretsizbilgisayarımı nasıl daha hızlı yapabilirm yardım edebilirmisiniz
templer ne demek oluyo temizler sek çok faydası olurmuPc performans moduna al templeri temizle kullanılmayan uygulamaları kapat ve c diskinde sistem için yer açabilirsin
Hızlandırma için etkisi olur çalıştıra " temp " ve " %temp%" yazıp içindekileri silebilirsintempler ne demek oluyo temizler sek çok faydası olurmu
hepsini silsem sıkıntı olurmu ?Hızlandırma için etkisi olur çalıştıra " temp " ve " %temp%" yazıp içindekileri silebilirsin
temp gereksiz dosyalar oluyortempler ne demek oluyo temizler sek çok faydası olurmu
Hayır herhangi bir sorun olmaz silemediğini atla diyebilirsinhepsini silsem sıkıntı olurmu ?