Bilgisayar içinde bilgisayar açma muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar böyle bi durum vardı bilgisi olan var mı acaba bilgisayar içinde sanal bi bilgisayar mı ne kuruyordun sanırım mesela metin2 de bota bıraktıgın çarları oraya kuruyordun böylece pc fazla kullanmıyordu. bende lol de bota kurucam fakat faremi kendisi kullandıgı için bilgisayarı kullanamıyorum. yardımcı olabilecek var mı bilen birisi. [ konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlışsa yetkili biri değiştirebilirse sevinirim şimdiden kusura bakmayın]

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Var hocam yolu ben biliyorum ancak buradan net bir şekilde yazamam amacım reklam yapmak değil ama şimdi sitenin ismini verip kendimi zor durumda bırakmak istemiyorum adminler tarafından yanlış anlaşılmaması için bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim teşekkürler :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
virtual programalrı var birçok raminden faydalanarak kullabiliyorsun zamanında darkorbit bot kullanmak için kullanıyorduk

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar böyle bi durum vardı bilgisi olan var mı acaba bilgisayar içinde sanal bi bilgisayar mı ne kuruyordun sanırım mesela metin2 de bota bıraktıgın çarları oraya kuruyordun böylece pc fazla kullanmıyordu. bende lol de bota kurucam fakat faremi kendisi kullandıgı için bilgisayarı kullanamıyorum. yardımcı olabilecek var mı bilen birisi. [ konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlışsa yetkili biri değiştirebilirse sevinirim şimdiden kusura bakmayın]
virtuali dene diyecem ama biraz zahmetli bir iş

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bi sürü uygulama var ama ram i ve işlemciyi çok yoruyor bilgin olsun tavsiye etmem uzun süreli bişey içi nkullanacaksan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...