kardeşim istersen ilkin bir temiz format at sonrasında düzelecektir lakin düzelmezse işletim sistemin faza gelmiş olabilir mesela win 10 da 4 gb ram kullanılması karşılığında bu tarz donmalar kasmalar yapabiliyorMerhaba herkse. Bilgisayarı açtığım zaman oyuna girince veya masa üstünde beklerken bile bir süre sonra ekran donuyor. Ekran ilk donduğunda kırmızı oldu ikinci seferde yeşil ve üçüncü seferde ise beyaz ve pembe karışımı bir renk. Ekran donunca oyunun sesleri ve müzikleri gelmeye devam ediyor. Yaklaşıp 4 dakika kadar sonra bilgisayar kapanıp yeniden açılıyor ve tekrar donma sorunu vermiyor. İlk donduğu zaman açılırken kendi kendine windows güncellemesi yaptı
vay be bu kadar basitmiymiş sorunBenim de aynı sorunum vardı. Çözüm yöntemim biraz kolay oldu, senin düzelir mi bilmiyorum fakat ramleri takıp çıkarttığımda hiç bir sorun kalmamıştı benim bilgisayarımda
Benim öyle çözülmüştü sizi bilemem amavay be bu kadar basitmiymiş sorun
tebrik ederim güzel çözüm bulmuşsunuzBenim öyle çözülmüştü sizi bilemem ama
Çözüm olarak denememiştim aslında fakat çözüm oldutebrik ederim güzel çözüm bulmuşsunuz
Hocam diskin okumasıyla sıkıntı olabilir
Hocam eğer ssd si varsa da aynı sorunu yaşayabilir miHocam diskin okumasıyla sıkıntı olabilir.
Depolama ile ilgili bi sorun olabilirMerhaba herkse. Bilgisayarı açtığım zaman oyuna girince veya masa üstünde beklerken bile bir süre sonra ekran donuyor. Ekran ilk donduğunda kırmızı oldu ikinci seferde yeşil ve üçüncü seferde ise beyaz ve pembe karışımı bir renk. Ekran donunca oyunun sesleri ve müzikleri gelmeye devam ediyor. Yaklaşıp 4 dakika kadar sonra bilgisayar kapanıp yeniden açılıyor ve tekrar donma sorunu vermiyor. İlk donduğu zaman açılırken kendi kendine windows güncellemesi yaptı
ilginç çözümlerde bu gün bizÇözüm olarak denememiştim aslında fakat çözüm oldu
RAM ve sabit diskte sorun vardırMerhaba herkse. Bilgisayarı açtığım zaman oyuna girince veya masa üstünde beklerken bile bir süre sonra ekran donuyor. Ekran ilk donduğunda kırmızı oldu ikinci seferde yeşil ve üçüncü seferde ise beyaz ve pembe karışımı bir renk. Ekran donunca oyunun sesleri ve müzikleri gelmeye devam ediyor. Yaklaşıp 4 dakika kadar sonra bilgisayar kapanıp yeniden açılıyor ve tekrar donma sorunu vermiyor. İlk donduğu zaman açılırken kendi kendine windows güncellemesi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?