Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Bilgisayar'a zarar verip, komple anasını s*kmekten korkuyorum. Kullanmadığım zaman bakım için servise vermek lazım, 26.12.2020 tarihinde almıştım.reis bende daha düşük sistem var 5 senedir kullanıyororum 2016 da aldım benimde cpu 94 95 oluyor kapalıykende düşük oluyor bende bi sıkıntı olmadı şuan sendede olmaz
Fanlar zaten %100'de çalışıyordu. Bilgisayarın özellikleri iyi olduğu zaman sıcaklığın da yüksek olması normal sanırsam.Dostum genelde 70 küsür sıcaklık normal kabul edilir. Senin pc özelliklerine göre fena değil ama bi tık fanların derecesini arttırabilirsin.
Teşekkür ederim Kardeşim. SağolSistemin iyi olması bilgisayarın daha üst grafik bandını desteklemesini sağlar. Buda doğal olarak sıcaklığı artırır. Fakat donanımsal kalite sıcaklığı dengeler. Yani aşırı ısınmasını engeller. Şuan senin pc sıcaklığı aşırı sıcak falan değil. İllaki kendi pc nin ortalama hangi sıcaklıkta çalıştığını öğrenmek istiyorsan işlemci ve ekran kartını marka yazmadan youtube da arat ve yanına game fps test yaz. Teknoloji kanalları fps testi yaparken bilgisayarın sıcaklığını vs. ekranda gösterir. O sıcaklık değerleri genel olarak aynı sistem parçalarına sahip bilgisayarların hepsinde hemen hemen aynıdır. Kontrol ettikten sonra aşırı bi fark görürsen servise göndermeni öneririm.
Teşekkür ederim dostum. En kısa sürede yenileticem macunlarınıLaptop kullanıyorsunuz ve yaz aylarındayız bu yüzden sıcaklıkların yüksek olması zaten kaçınılmaz. GPU ve CPU sıcaklığınız +90 dereceyi geçmediği sürece sorun olmaz. Bilgisayarın termal macunlarınıda Monster yetkili servisine götürüp yeniletebilirsiniz bu sayede sıcaklık değerleri azalacaktır.
Isı bence de normal ama yine de uzun süre de zarar vereceğinin kararına vardım.yeni nesil bilgisayarlar aşırı ısınmada kapanıyor. ama seninkini bilemem. servise bir daha götür, ısı normal derlerse devam
dediğim gibi aynı dediklerin bendede var 5 senedir samimi diyorum hala pc ayakta işime yarıyor askerden sonra yukselticem ama yeni oyunlar içinBilgisayar'a zarar verip, komple anasını s*kmekten korkuyorum. Kullanmadığım zaman bakım için servise vermek lazım, 26.12.2020 tarihinde almıştım.
Post automatically merged:
Fanlar zaten %100'de çalışıyordu. Bilgisayarın özellikleri iyi olduğu zaman sıcaklığın da yüksek olması normal sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?